Welk wijnrek voor u?

Of u nu op zoek bent naar een complete wijnkelderinrichting of een stijlvol wijnrekje voor de woonkamer, bij EuroCave bieden wij voor iedere situatie een passend wijnrek. Welk wijnrek voor u het meest geschikt is, is geheel afhankelijk van uw wensen. Met onderstaande punten krijgt u een goed beeld van de factoren die van belang zijn bij uw keuze.

Zoekt u een wijnrekje voor keuken of woonkamer?

De verschillende wijnrekken van EuroCave lenen zich prima voor de meest uiteenlopende interieurs. Zowel qua afmetingen als uitstraling bieden wij een breed assortiment aan passende wijnrekken.

Afmetingen van uw wijnrek

De wijnrekken kunnen zo klein gemaakt worden als u wilt, en toch een behoorlijke capaciteit bieden. De kleinste opstellingen voor de verschillende systemen zijn:

 ModelAfmetingen (h x b x d)Capaciteit 
  Gardevin wijnrek 55,2 x 43,5 x 36 cm 25 flessen Afbeelding
  Modulosteel 116 x 72 x 50,5 cm 72 flessen Afbeelding
  Modulothèque 74,9 x 40 x 58,4 cm 49 flessen Afbeelding
  Modulorack 50 x 40 x 50 cm 2 kisten,24 flessen Afbeelding
  Modulocube 66 x 66 x 23,5 cm 50 flessen Afbeelding

De grootste opstellingen? Zo groot als u maar wilt!

Hoe moet uw wijnrek eruit zien?

Het materiaal van uw wijnrek is bepalend voor de uitstraling. Van klassieke vormgeving in steen of hout tot een moderne uitstraling met staal, een wijnrek van EuroCave past in ieder interieur.

Zoekt u een wijnrek voor de wijnkelder?

EuroCave is sinds vele jaren gespecialiseerd in alle facetten van de wijnkelderinrichting. Een schitterend assortiment wijnrekken hoort daar uiteraard bij, en wij zijn er van overtuigd dat wij voor iedere situatie het perfecte wijnrek kunnen leveren.

Waarvoor wilt u uw wijnrek gebruiken?

Al onze wijnrekken zijn modulair, stabiel en bestand tegen luchtvochtigheid in de wijnkelder. Toch hebben alle rekken hun eigen karakter en speciale eigenschappen.

  • Wilt u een wijnrek met ingebouwde klimaatbeheersing en makkelijk verstelbare vakken? Kies dan Gardevin.
  • Wilt u een modern en strak stalen wijnrek? Kies dan voor Modulosteel.
  • Wilt u een exclusief wijnrek, dat u kunt voorzien van schuifplateaus, een bar, hoekstellingen en vele andere luxe opties? Kies dan Modulothèque.
  • Wilt u de wijnen in hun originele kisten bewaren? Kies dan Modulorack.
  • Wilt u een klein wijnrekje dat zeer snel en eenvoudig aan nieuwe behoeften kan worden aangepast? Kies dan Modulocube.

Afmetingen van uw wijnrek

Alle wijnrekken van EuroCave zijn geheel modulair, en kunnen dus aan vrijwel iedere ruimte worden aangepast. Wilt u uw wijnrek onder een keldertrap plaatsen? Heeft u een gewelf? Of wilt u gewoon uw ruimte zo efficiënt mogelijk benutten om een grote wijncollectie op te leggen? De wijnrekken van EuroCave bieden gegarandeerd uitkomst.

Hieronder ziet u voorbeeldstellingen van onze verschillende wijnrekken voor ongeveer 200 flessen. U kunt de wijnrekken echter zo groot of klein maken als u zelf wilt, voor iedere gewenste capaciteit.
 

 ModelAfmetingen (h x b x d)Capaciteit 
  Gardevin wijnrek 195,5 x 110,6 x 36 cm 212 flessen Afbeelding
  Modulosteel 200 x 138 x 50,5 cm 208 flessen  
  Modulothèque 192,3 x 58,4 x 58,4 cm 216 flessen Afbeelding
  Modulorack 200 x 80 x 50 cm 16 kisten,192 flessen  
  Modulocube 132 x 132 x 23,5 cm 200 flessen  

Hoe wilt u uw wijnrek indelen?

Om uw wijncollectie zo overzichtelijk mogelijk op te leggen, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo hebben veel van onze wijnrekken variabele vakgroottes, waarmee u uw wijnrek in kunt richten zoals u wilt. Sommige wijnrekken zijn zelfs voorzien van schuifplateaus, waarmee uw flessen altijd bereikbaar zijn.

  • Gardevin wijnrek: kan worden ingedeeld met tussenwandjes, om vakgroottes van 4 tot 50 flessen te creëren.
  • Modulosteel wijnrek: is voorzien van onze Hand van de Sommelier flessenhouders. Deze kunnen liggend worden geplaatst voor optimale capaciteit, of schuin rechtop voor presentatie.
  • Modulothèque wijnrek: het meest veelzijdige systeem. U kunt de modules leeg laten voor de grootste capaciteit, of inrichten met handige schuifplateaus. Daarnaast zijn er nog veel speciale modules beschikbaar, bijvoorbeeld een kist- of barmodule.
  • Modulorack wijnrek: dit wijnrek is standaard voorzien van schuifplateaus, waarmee u uw wijnkisten eenvoudig uit kunt schuiven.
  • Modulocube wijnrek: kan worden ingericht met plateaus, tot wel vijf verschillende niveaus.

Wilt u uw wijnkelder ook klimatiseren?

Kijk dan eens naar onze wijnkelder koeling.

Zoeken mobile