Design wijnrek Modulosteel

Het Modulosteel wijnrek biedt de meest moderne uitstraling die u van een wijnrek kunt verwachten, dankzij de strakke lijnen, het design en het zwartgelakte staal. Daarnaast biedt het Modulosteel wijnrek verschillende elegante opties om uw wijnrek naar eigen inzicht te vormen, zoals een extra module met schuiflades of een afdekblad. En dankzij de opbouw uit losse elementen, past het wijnrek in vrijwel iedere situatie.

 • Wijnrek Modulosteel-6

 • Wijnrek Modulosteel-1

 • Wijnrek Modulosteel-2

 • Wijnrek Modulosteel-3

 • Wijnrek Modulosteel-4

 • Wijnrek Modulosteel-5

 • Wijnrek Modulosteel-6
 • Wijnrek Modulosteel-1
 • Wijnrek Modulosteel-2
 • Wijnrek Modulosteel-3
 • Wijnrek Modulosteel-4
 • Wijnrek Modulosteel-5

 • Design wijnrek Modulosteel

 • Het Modulosteel wijnrek heeft een modern en strak design en is geheel naar eigen inzicht op te bouwen, uit verschillende modules. U kunt kiezen voor een hoge stelling van 200 cm of een lage stelling van 116 cm. Daarnaast zijn er 2 verschillende breedtes mogelijk om te zorgen dat het wijnrek perfect past in uw ruimte. Alle stellingen zijn prima met elkaar te combineren, waardoor het wijnrek aan iedere ruimte kan worden aangepast. Hieronder ziet u slechts enkele populaire voorbeelden.

  Opbouwvoorbeelden design wijnrek 

     

  Wijnrek Modulosteel stelling 1

  Wijnrek Modulosteel stelling 2

  Wijnrek Modulosteel stelling 3

      1 hoge module, 1 lage 3 hoge modules, 2 met kast 2 hoge modules, 2 lage
  Ideaal voor...   ...onder een trap ...maximale capaciteit ...een ruimte met gewelf
  Afmetingen (h x b x d) : 200,0 x 138,0 x 50,5 200,0 x 204,0 x 58,4 200,0 x 270,0 x 50,5
  Maximale capaciteit : 208 flessen 464 flessen 416 flessen

   

  Het design wijnrek in uw wijnkelder

  Om ervoor te zorgen dat het Modulosteel wijnrek in iedere wijnkelder past, is het systeem in veel opzichten verstelbaar. Zo beschikt het wijnrek over vier stelpootjes, zodat het altijd stabiel staat. Bovendien kan het Modulosteel wijnrek dankzij een uitschuifbaar schroefsysteem aan de muur van uw kelder gemonteerd worden, voor extra stabiliteit. En ook de luchtvochtigheid in uw wijnkelder vormt geen probleem: het stalen frame is behandeld met epoxy, om roestvorming te voorkomen.

 • Het Modulosteel wijnrek biedt een reeks opties om uw eigen design wijnrek naar keuze af te werken. Creëer nu de wijnkelder die u altijd al heeft willen hebben!

  Plateaus
  Het Modulosteel wijnrek is uitgerust met de Hand van de Sommelier flessenhouders, die u ook in onder meer onze wijnkasten aantreft. In de Hand van de Sommelier ligt ieder flestype, inclusief Magnum en Champagne, perfect stabiel. Zo is uw wijncollectie gevrijwaard van trillingen die het rijpingsproces kunnen verstoren. Deze flessenhouders zijn zeer eenvoudig te verstellen en kunnen op twee manieren worden gemonteerd.

  • Horizontaal, om de capaciteit van uw wijnrek optimaal te benutten.
  • Schuin, om uw mooiste wijnen in uw wijnrek te kunnen presenteren.

  Design wijnrek Modulosteel flessenhouders

   

   


  Nieuw! Wijnkisten in het Modulosteel wijnrek
  Het Modulosteel wijnrek is uitgebreid met een smalle module om wijnkisten in te bewaren. Elke wijnkist staat op een uitschuifbaar rek, zodat u eenvoudig een fles uit de kist kunt nemen, zonder deze te verplaatsen. In plaats van het uitschuifplateau voor wijnkisten kunnen in het smalle wijnrek ook Handjes van de Sommelier geplaatst worden voor het opslaan van wijnflessen..

  Design wijnrek Modulosteel voor wijnkisten

  Kasten
  Wilt u de capaciteit van uw wijnrek vergroten, maar heeft u geen ruimte meer om aan te bouwen? Of wilt u gewoon een stijlvolle uitbreiding op uw wijnrek? Dan is het toevoegen van een wijnkast met schuifplateaus de perfecte oplossing. Deze zwarte kast van vochtwerende MDF-panelen is ingericht met zes schuifplateaus, waarin u uw flessen twee rijen diep op kunt leggen. Met een geringe extra diepte (slechts 8 cm) kunt u zo per kast 35 extra flessen bewaren. Bovendien zijn de kasten standaard voorzien van een bovenblad, wat prima dienst doet als schenkblad.

  Design wijnrek Modulosteel met wijnkasten

  Afdekblad
  Voor de definitieve afwerking van uw Modulosteel wijnrek is een afdekblad bovenop de stelling onmisbaar. Dit vochtwerende MDF-blad beschermt niet alleen uw wijnen tegen lichtinval van bovenaf, het vormt ook een mooi afgerond geheel. Wanneer u de afdekplaat op een lagere stelling plaatst, kan het bovendien functioneren om uw flessen staand te presenteren, of als schenkblad indien u geen kast heeft.

  Design wijnrek Modulosteel tafelblad

   

Waarom EuroCave?

Lees meer over de voordelen van onze wijnrekken, en onze wijnkelder koeling.

Welk wijnrek voor u?

Moeite bij het kiezen van een wijnrek? Lees dan ons uitgebreide wijnrekken advies.

Wijnkelder advies

Waar moet u op letten bij het aanleggen van een wijnkelder? Vrijblijvend wijnkelder advies.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en evenementen, met onze nieuwsbrief.

Zoeken mobile