Disclaimer

EuroCave besteedt de grootst mogelijke zorg aan het onderhoud van deze website. Desondanks kan het voorkomen dat op de website of in onze mailing verouderde of onjuiste informatie staat. Aan de betreffende teksten kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

EuroCave kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website.

EuroCave behoudt altijd het recht om deze website zonder waarschuwing vooraf te wijzigen of te beëindigen.

EuroCave is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar op onze website links zijn opgenomen.

Privacy statement

EuroCave zal uw gegevens altijd met de grootste zorg voor privacy behandelen. Bij het verwerken van uw gegevens zijn wij gebonden aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Deze heeft als doel de privacy van burgers te beschermen.

Uw gegevens zullen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe producten en acties, tenzij u heeft aangegeven dit niet te willen. Uw gegevens zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld worden.

Wij hebben uw gegevens verkregen door middel van uw vrijwillige aanmelding of omdat u reeds bent opgenomen in ons klantenbestand. EuroCave maakt geen gebruik van Spyware om uw gegevens te achterhalen of ongewenste spam te sturen.