EuroCave showroom

De showroom van EuroCave is speciaal opgezet om u het allerbeste advies te kunnen bieden. Een wijnkast of wijnkelderinrichting koopt u immers om er vele jaren plezier van te hebben, en onze ervaring leert dat een goede begeleiding daarbij een groot verschil kan maken. De verkoopadviseurs van EuroCave staan dan ook klaar om samen met u al uw wijnwensen te realiseren. Dit uiteraard onder het genot van een kopje koffie of een glas wijn.  

Waarom een showroom?

Als u deze website heeft doorgelezen, zult u ongetwijfeld een idee hebben van de sterke punten van EuroCave. Maar kwaliteit houdt meer in dan alleen de grote dingen goed doen. Zeker bij een systeem dat zo nauw samenhangt met uw wijngenot en dat u vele jaren hoopt te gebruiken, zijn het de details die uiteindelijk het verschil maken tussen voldoende en geweldig. Details die zich moeilijk laten beschrijven op een website of in een brochure. Details die u alleen kunt ervaren. Daarvoor is onze showroom. Hier kunt u pas echt merken wat het verschil is tussen een bedrijf dat zich al meer dan 40 jaar gespecialiseerd heeft in het bewaren en serveren van wijn, en alle aanbieders waarvoor het alleen een extraatje in het assortiment is. Dat is althans de mening van de vele wijnliefhebbers die u zijn voorgegaan, en vol overtuiging voor EuroCave hebben gekozen.

Wat is er te zien

In onze showroom treft u vrijwel alle systemen uit ons assortiment aan, ingedeeld in verschillende secties. Zo hebben wij een sectie wijnkasten voor particulieren, wijnkasten voor professionals en zelfs een compleet ingerichte wijnkelder. Hieronder een kleine sfeerimpressie van onze showroom.

 

Openingstijden

Onze showroom is geopend van maandag t/m zaterdag, van 9.00 t/m 17.30 uur. U kunt ons ook 's avonds bezoeken, op afspraak.

Afspraak maken?

Als u tijdens de normale openingstijden langs wilt komen, is een afspraak maken in principe niet nodig, omdat er altijd enkele verkoopadviseurs aanwezig zijn om u te helpen. Een afspraak maken is echter wel mogelijk, bijvoorbeeld als u weinig tijd heeft. U krijgt dan voorrang boven klanten zonder afspraak en weet dus zeker dat u snel geholpen wordt. Bel ons om een afspraak te maken, op 0416-34 44 00.

 

Combineer uw bezoek met...

De Efteling

De Efteling ligt vlakbij ons Experience CenterOp nog geen tien minuten rijden van ons Experience Center ligt het leukste familiepark van Nederland. In de Efteling zal zowel jong als oud iets te doen hebben. Is de Python of de Piraña een beetje te wild voor u? Wat denkt u dan van een wonderlijke voorstelling in het Eftelingtheater? Of misschien doet u liever iets aan sport in het Efteling Golfpark. En zelfs in de winter hoeft u niet thuis te blijven, want dan kunt u genieten van de sfeervolle en sprookjesachtige Winter Efteling. Kortom: voor ieder wat wils. Klik hier voor meer informatie.

 

Piet Klerkx Woonwereld

Piet Klerkx woonwereld ligt vlakbij ons Experience CenterU wilt uw nieuwe wijnkast aan laten sluiten bij uw interieur? Dan kunt u hier een heel nieuw interieur uitzoeken. Bij de Piet Klerkx Woonwereld in Waalwijk vindt u op maar liefst 35.000 m² een uitgebreid assortiment aan eersteklas meubels, accessoires, slaapkamers, keukens en sanitair. Welke stijl u ook zoekt, hier slaagt u gegarandeerd. Klik hier voor meer informatie.

 

Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense Duinen liggen rondom ons Experience Center.Ook voor de natuurliefhebbers onder ons heeft Noord-Brabant genoeg moois te bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Vooral de enorme veelzijdigheid van landschappen maakt dit gebied een aanrader. Niet alleen de stuifzanden waar het park haar bekendheid aan dankt, maar ook uitgestrekte bos- en moeraslandschappen zijn een lust voor het oog. Klik hier voor meer informatie.

 

Breda, Tilburg en 's-Hertogenbosch

Ons Experience Center ligt tussen Breda, Tilburg en 's-Hertogenbosch.Ook op het gebied van gezelligheid en cultuur ontbreekt het u aan niets in Brabant. Ons Experience Center ligt tussen drie bruisende Brabantse steden, waar u een heerlijke dag door kunt brengen. Luister naar de prachtige klanken van het jazzfestival in Breda, breng een bezoek aan de spetterende kermis van Tilburg of maak een boottocht door het historische centrum van 's-Hertogenbosch. U houdt meer van een middagje shoppen en als afsluiter dineren in een toprestaurant? Ook dan vindt u in deze steden gegarandeerd wat u zoekt. Klik hier voor meer informatie over Breda, Tilburg en 's-Hertogenbosch.

Zoeken mobile