Banner_Budgetplan

EuroCave Leaseplan

Uitgaven komen niet altijd op het juiste moment. Toch wilt u uw kostbare wijnen niet langdurig blootstellen aan het riskante klimaat in uw keuken, kelder of woonkamer. Bij EuroCave willen we iedereen in de gelegenheid stellen om de wijncollectie onder ideale condities te bewaren, ook als dat budgettair minder gelegen komt. Daarom bieden wij het EuroCave Leaseplan voor particulieren, waarmee betaling over langere termijn kan worden uitgespreid, tegen gunstige voorwaarden.

Vraag naar de mogelijkheden bij uw EuroCave verkoopadviseur, of lees hieronder de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het EuroCave Leaseplan?

Als u gebruik wilt maken van het leaseplan, geeft u dit aan bij uw EuroCave verkoopadviseur. De Nederlandse Leasemaatschappij zal vervolgens contact met u opnemen voor meer informatie, het doorspreken van de diverse mogelijkheden en het vaststellen van een maandbedrag. Dit maandbedrag is onder meer afhankelijk van looptijd, rentepercentage en een eventuele aanbetaling. Wanneer u akkoord gaat, levert EuroCave het product uit, waarna u maandelijks het overeengekomen bedrag betaalt aan de Nederlandse Leasemaatschappij, tot het einde van de looptijd.

Vanzelfsprekend worden uw gegevens door zowel EuroCave Nederland als de Nederlandse Leasemaatschappij strikt vertrouwelijk behandeld.

Is het EuroCave Leaseplan beschikbaar voor alle producten?

Jazeker, alle producten vallen binnen ons leaseplan. Bovendien kunnen ook alle opties, zoals verlengde garantie, plaatsing en onderhoudscontracten worden gefinancierd.

Wat is het maandbedrag voor het EuroCave Leaseplan?

Dat is afhankelijk van zeer veel factoren, en kan slechts door de leasemaatschappij exact worden vastgesteld.

Wat is de looptijd van het EuroCave Leaseplan?

Ook dat is variabel, en kunt u bespreken met de Nederlandse Leasemaatschappij. In de praktijk loopt het leaseplan doorgaans tussen de 36 en 60 maanden, maar zowel kortere als langere periodes zijn mogelijk.

Vanaf welk aanschafbedrag kan ik gebruik maken van het EuroCave Leaseplan?

Voor particulieren is er geen minimumbedrag.

Zoeken mobile