Humidor van EuroCave

Sinds 1976 is EuroCave de wereldwijde specialist in wijnbewaarsystemen. Wij stellen onze kennis echter ook in dienst van uw sigaren, met de CC064 humidor. In deze humidor worden de ideale omstandigheden voor het bewaren van sigaren gecreëerd, zoals een constante temperatuur van 17°C en een relatieve luchtvochtigheid van 70%. Uiteraard is de humidor beschikbaar met veel luxe opties, zoals u van EuroCave gewend bent.

 • Humidor-1

 • Humidor-2

 • Wijnmeubel Elite-4

 • Humidor-1
 • Humidor-2
 • Wijnmeubel Elite-4

 • De humidor is voorzien van verlichting en alarmsysteem. Hij wordt standaard met pianozwarte deur geleverd, maar is ook leverbaar met andere deuren en in andere kleuren.

  CC083 humidor
  Algemeen: CC064 humidor
  Temperatuurinstellingen: 9-18°C
  Luchtvochtigheidinstellingen: 65-75%
  Afmetingen in cm. (h x b x d): 95,0 x 65,4 x 68,9
  Gewicht in kg.:¹ 45
  Maximale capaciteit: 1000 sigaren, 40 dozen
  Omgevingstemperatuur: 0-35°C
  Geluidsniveau: 36 dB
  Verbruik in KWh (per 24 uur): 0,6
   
  1 Gewicht van een lege humidor, met dichte deur.

   

 • Temperatuurzone humidor   De humidor beschikt over één centrale temperatuurzone, die u in kunt stellen tussen 9 en 18°C. Wij raden doorgaans een bewaartemperatuur van 17°C aan, omdat u hiermee de sigaren op een aangename rooktemperatuur houdt, terwijl eventuele tabaksparasieten geen kans krijgen. Zo benut u uw humidor optimaal.
  Twinprocess humidor De humidor van EuroCave kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.   CQI humidor Onze humidor heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.
  Hygro+ humidor De luchtvochtigheid in de humidor wordt perfect op peil gehouden, door gebruik te maken van de natuurlijke luchtvochtigheid. Koolstoffilter humidor Luchtcirculatie vindt plaats door een koolstoffilter, waardoor in de humidor geen schimmel kan ontstaan.
 • Iedere situatie stelt zijn eigen eisen. Daarom biedt EuroCave een ruime selectie plateaus aan waarmee uw humidor naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. U kunt kiezen voor een humidor met één type plateau, maar ook combineren is prima mogelijk.

  Schuifplateau Display tray
  Humidor schuifplateau voor sigarenkistjes Humidor display tray voor losse sigaren
  Voor de maximale capaciteit kan de humidor worden ingedeeld met uitschuifbare opslaglades. Hierin kunnen uw sigaren in hun oorspronkelijke kistjes worden bewaard. Om uw sigaren los te bewaren en te presenteren, is deze uitschuifbare display tray de beste optie voor uw humidor. De vakgroottes zijn naar eigen inzicht aan te passen.
 • De humidor van EuroCave is ontworpen om in ieder interieur een plaats te kunnen veroveren. Hij is daarom leverbaar in twee moderne kleuren, zwart en javateak. Bent u op zoek naar een luxere afwerking, zoals leer? Bekijk dan de ombouwmogelijkheden voor de humidor.

  Humidor CC083 zwart Humidor CC083 Java

  Zwart

  Java

 • Elite Particulier   Elite wijnmeubel
  Combineer de humidor met een of meer wijnkasten in dit luxe beukenhouten wijnmeubel. Ook te voorzien van barmodule. Acht verschillende houttinten, en mogelijk in combinatie met glasdeur. Meer over het Elite wijnmeubel...
  Leer   Leren bekleding
  Ultieme luxe, met deze leren bekleding. Leverbaar als krokodil- of struisvogeltextuur, in vijf kleuren. Mogelijk in combinatie met glasdeur. Meer over de leren bekleding...

   

Zoeken mobile