Wijnkoelkast Compact - 1-zone

De perfecte wijnkelder met minimaal gebruik van ruimte. Onze Compact 1-zone wijnkoelkast is prima geschikt voor zowel inbouw als vrijstaande plaatsing, en past dus in vrijwel iedere situatie. En ook technologisch gezien is deze wijnkoelkast zeer veelzijdig. U kunt ervoor kiezen de wijnkoelkast in te stellen als bewaarkast voor rode en witte wijn, of als serveerkast voor één soort wijn.

 • Inbouw wijnkast Compact-3

 • Inbouw wijnkast Compact-2

 • Inbouw wijnkast Compact-1

 • Inbouw wijnkast Compact-4

 • Inbouw wijnkast Compact-5

 • Inbouw wijnkast Compact-6

 • Compact inbouw wijnkast-3
 • Compact inbouw wijnkast-2
 • Compact inbouw wijnkast-1
 • Compact inbouw wijnkast-4
 • Compact inbouw wijnkast-5
 • Compact inbouw wijnkast-6

 • De Compact inbouw wijnkoelkast is voorzien van verlichting en alarmsysteem, en worden in de kleur zwart geleverd.
   
  Inbouw wijnkoelkast V059
  Inbouw wijnkoelkast V259
    V059 wijnkoelkast V259 wijnkoelkast
  Temperatuurinstellingen: 5-20°C 5-20°C
  Afmetingen in cm. (h x b x d): 83,0 x 59,5 x 57,0 179,0 x 59,5 x 58,5
  Gewicht in kg.:1 42 65
  Maximale capaciteit:2 56 167
  Omgevingstemperatuur: 0-35°C 0-35°C
  Geluidsniveau: 42 dB 37 dB
  Energieklasse:3 A A
   
  1 Gewicht van een lege wijnkoelkast, met dichte deur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 25°C, met dichte deur.
 • Eén temperatuurzone wijnkast   Deze inbouw wijnkoelkast beschikt over één centrale temperatuurzone, die u in kunt stellen tussen 5 en 20°C. U kunt er voor kiezen de wijnkoelkast in te stellen tussen 10 en 14°C om al uw wijnen op de ideale temperatuur te bewaren, of op een specifieke serveertemperatuur als u veel flessen van één soort heeft.
  Twinprocess inbouw wijnkoelkast De Compact inbouw wijnkoelkast kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.   CQI inbouw wijnkoelkast De wijnkoelkast heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.
  Hygro+ inbouw wijnkoelkast De luchtvochtigheid in de wijnkoelkast wordt perfect op peil gehouden, door gebruik te maken van de natuurlijke luchtvochtigheid. VES inbouw wijnkoelkast Dankzij het Vibration Exclusion System hebben trillingen van de compressor geen invloed op uw wijn.
  Koolstoffilter inbouw wijnkoelkast Luchtcirculatie in de wijnkast vindt plaats door een koolstoffilter, waardoor er geen schadelijke geuren in de kast komen. Opslagcapaciteit inbouw wijnkoelkast De glasdeur van uw wijnkoelkast is voorzien van UV-filter en de verlichting geeft geen UV-straling af.
 • Iedere Compact wijnkoelkast is gebouwd conform de standaardafmetingen van huishoudelijke apparatuur. Hierdoor is inbouw onder bijvoorbeeld een keukenblad of bar geen enkel probleem. Een inbouw wijnkoelkast van EuroCave beschikt daarnaast over een paar unieke eigenschappen, waardoor het bestaande interieur optimaal gerespecteerd wordt.

  Technische deur
  Voor een perfecte integratie in ieder interieur is de inbouw wijnkoelkast leverbaar met een technische inbouwdeur. Deze deur kan worden voorzien van een paneel naar keuze, waardoor de deur van de wijnkoelkast perfect aansluit bij de overige kasten. De technische deur is leverbaar voor iedere wijnkoelkast uit de Compact-serie.

  Ventilatie aan de voorkant
  Om een constante luchtcirculatie in de wijnkoelkast te garanderen, is aanvoer van verse lucht essentieel. De lage wijnkoelkast uit de Compact-serie beschikt hiervoor over een ventilatierooster aan de voorkant in plaats van de achterkant, waardoor een extra uitsparing in het keukenblad overbodig is.

  Verstelbare pootjes
  Om ervoor te zorgen dat de ingebouwde wijnkoelkast gelijk staat met de rest van de kasten is iedere Compact-kast voorzien van verstelbare pootjes. Hiermee kunt u ruim 2,5 cm hoogteverschil creëren. Daarnaast worden speciale verlengstukken voor de pootjes meegeleverd, waarmee u nog eens ruim 4 cm kunt winnen.
    Ingebouwde wijnkoelkast met technische deur
  Inbouw wijnkoelkast met front ventilatie
  Wilt u weten hoe een technische deur geplaatst kan worden?
  Onderstaande filmpje geeft uitleg.
 • Iedere situatie stelt zijn eigen eisen. Daarom biedt EuroCave een ruime selectie plateaus aan waarmee iedere wijnkoelkast naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. U kunt kiezen voor een wijnkoelkast met één type plateau, maar ook combineren is mogelijk.

  Opslagplateaus   Schuifplateaus   Presentatieplateaus
  Wijnkast één-temperatuur met opslagplateaus   Wijnkast één-temperatuur met schuifplateaus   Wijnkast één-temperatuur met presentatieplateaus
  Voor de maximale capaciteit kan de wijnkoelkast worden ingedeeld met vaste opslagplateaus. Hierop kunnen ruim 50 flessen stabiel opgelegd worden. Ideaal voor grote hoeveelheden van één wijn.

  De opslagplateaus zijn leverbaar als universele plateaus, geschikt voor alle flestypen.
    Wie veel verschillende wijnen heeft en deze overzichtelijk wil bewaren kan niet zonder een wijnkoelkast met schuifplateaus. Ieder plateau herbergt 8 flessen, eenvoudig onder handbereik.

  Schuifplateaus zijn voorzien van acht verschuifbare Hand van de Sommelier flessenhouders, waarin ieder flestype uiterst stabiel ligt.
    De meest stijlvolle manier om wijn te bewaren en serveren. Zeker in combinatie met een glasdeur en verlichting wordt iedere wijn in uw wijnkoelkast een prachtstuk van uw collectie.

  De presentatierekken worden op een standaard schuifplateau gemonteerd, voor een capaciteit van 9 flessen, waarvan 5 schuin.
 • Deze deuren zijn leverbaar voor iedere inbouw wijnkoelkast, en kunnen zowel links- als rechtsscharnierend gemonteerd worden. Tevens zijn alle deuren voorzien van een slot. Bovendien beschikken al onze glasdeuren over dubbele beglazing en een UV-filter, zodat het klimaat in de wijnkoelkast perfect wordt gehandhaafd.

  Pianozwart Glasdeur Zilverkleurige glasdeur Full-Glass
  Inbouw Wijnkoelkast met dichte deur Inbouw wijnkoelkast met glasdeur Inbouw wijnkoelkast met zilverkleurige glasdeur Inbouw wijnkoelkast met full glass-deur
  De standaard dichte deur biedt optimale bescherming aan uw wijnen. Met een luxe thermopane deur ligt uw wijncollectie altijd prachtig in het zicht. De luxe thermopane deur is ook leverbaar met een zilverkleurige rand. Met de full-glass deur haalt u de modernste vormgeving in huis.

Waarom EuroCave?

Waarom zou u kiezen voor een wijnklimaatkast van EuroCave? De voordelen van onze wijnklimaatkasten.

Welke wijnkast voor u?

Moeite bij het vinden van uw ideale wijnklimaatkast? Lees dan ons uitgebreide wijnkasten advies.

Wijn bewaren

Wilt u weten waar u zoal op moet letten bij het bewaren van wijn? Meer over wijn bewaren...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en evenementen, met onze nieuwsbrief.

Zoeken mobile