Compact inbouw wijnkasten

Onze Compact wijnkasten bieden de beste zorg voor uw wijn, met minimaal gebruik van ruimte. Deze inbouw wijnkasten uit de Compact serie zijn leverbaar in twee formaten, onderbouw voor inbouw onder een keukenblad, of groot formaat. Ook kunt u de Compact wijnkasten vrijstaand plaatsen, als klein tafelmodel of hoge losstaande wijnkast. Heeft u een beperkte ruimte ter beschikking? De Compact wijnkasten van EuroCave bieden uitkomst.

Compact 1-zone

Bewaren

 

Compact multi-zone

Serveren

Compact 1 zone    Compact multi zone
 • De ideale wijnkelder op
  nog geen 1/2 vierkante meter

 • Compleet bewaarklimaat
  in één temperatuurzone.

 • Ook geschikt om grote
  hoeveelheden van één
  wijn te serveren.

 • Van 35 tot 167 flessen.

 

 • Alle wijnen, van Champagne
  tot Bordeaux, op de ideale
  serveertemperatuur.

 • Op ieder plateau heerst
  een andere temperatuur.

 • Instelbaar van 5 tot 22°C.

 • Van 35 tot 167 flessen.
Meer over 1-zone
wijnkasten…

Meer over multi-zone
wijnkasten…
 
 

Vele soorten inbouw wijnkasten

Wijn is zeer veeleisend. Het moet onder perfecte condities worden bewaard, maar dan weer onder heel andere condities worden geserveerd. Goede inbouw wijnkasten houden daar rekening mee. Daarom heeft EuroCave verschillende wijnkasten in de Compact-serie. Denk bijvoorbeeld aan 1-zone inbouw wijnkasten om wijn te bewaren, of aan multi-zone kasten om wijn te serveren.

Compact serie met veel opties

Wijn is een heel persoonlijk product. Bij EuroCave vinden we het daarom belangrijk om inbouw wijnkasten te leveren die u geheel op uw persoonlijke behoeften af kunt stemmen. Zo kunnen onze Compact wijnkasten worden ingericht met verschillende soorten plateaus, zoals de unieke Hand van de Sommelier schuifplateaus, waarmee al uw flessen eenvoudig onder handbereik liggen. Een echt persoonlijke compacte wijnkast vindt u bij EuroCave.

Stijlvolle wijnkasten

Dankzij het elegante ontwerp en de vele opties kunnen de Compact wijnkasten van EuroCave in ieder interieur een plek veroveren. Zo zijn de Compact wijnkasten verkrijgbaar in matzwart met de keuze uit 4 verschillende deuren: een technische deur voor onzichtbare inbouw in uw keuken, een dichte deur, een glasdeur met rand en een Full Glass deur.

Zoeken mobile