Wijnklimaatkast Inspiration - 1-zone

De ultieme wijnklimaatkast voor inbouw in uw keuken of woonkamer. De Inspiration wijnklimaatkast biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor integratie in uw interieur. Vanzelfsprekend wordt de beste zorg voor uw wijn daarbij niet uit het oog verloren. Of u nu kiest voor een klein ovenmodel of een kast op volledige hoogte, met Inspiration kunt u overal een perfecte wijnkelder realiseren.

 • Inbouw wijnkast Inspiration

 • Inbouw wijnkast Inspiration

 • Inbouw wijnkast Inspiration

 • Inbouw wijnkast Inspiration

 • Inbouw wijnkast Inspiration

 • Inbouw wijnkast Inspiration

 • Inbouw wijnkast Inspiration

 • Inbouw wijnkast Inspiration

 • Inbouw wijnkast Inspiration

 • Inspiration inbouw wijnklimaatkast
 • Inspiration inbouw wijnklimaatkast
 • Inspiration inbouw wijnklimaatkast
 • Inspiration inbouw wijnklimaatkast
 • Inspiration inbouw wijnklimaatkast
 • Inspiration inbouw wijnklimaatkast
 • Inspiration inbouw wijnklimaatkast
 • Inspiration inbouw wijnklimaatkast
 • Inspiration inbouw wijnklimaatkast

 • VerlichtingUw wijn in het middelpunt

  Geef uw wijnen de aandacht die ze verdienen. De Inspiration wijnklimaatkast is voorzien van een unieke all-roundverlichting in de omlijsting, waarmee uw wijncollectie van alle kanten prachtig verlicht wordt. De verlichting geeft uiteraard geen uv-straling af, zodat uw wijn er geen enkele hinder van ondervindt. De warme, sfeervolle gloed maakt van uw wijnklimaatkast bovendien een aantrekkelijke aanwinst voor uw keuken.  Inspiration plateausUltieme bescherming, met premium plateaus

  Met de Hand van de Sommelier flessenhouder introduceerde EuroCave in 2008 een unieke uitbreiding voor de wijnklimaatkast. Voor de Inspiration is deze nog beter gemaakt. De nieuwe Hand van de Sommelier blijft verschuifbaar en uitneembaar, en sluit dankzij de nieuwe pasvorm nog beter aan op ieder type fles. Door het gebruik van nieuwe materialen, worden trillingen bovendien nog beter opgevangen. Daarnaast zijn de schuifplateaus voorzien van een soft-close systeem, zodat ze zonder enige verstoring van de wijn eenvoudig terugschuiven in de wijnklimaatkast.

  energielabel aEnergiezuinige en fluisterstille wijnklimaatkast

  De Inspiration behoort tot de meest energiezuinige inbouw wijnkasten op de markt; het energielabel A is daarvan het bewijs. Een uitzonderlijke prestatie, gezien de luxe verlichting en uitgebreide beveiliging die de wijnklimaatkast biedt. Bovendien is deze wijnklimaatkast fluisterstil.


  Online uw wijnklimaatkast raadplegen

  Uw wijncollectie altijd en overal inzichtelijk? Gebruik dan de EuroCave App, die perfect aansluit op de Inspiration wijnklimaatkast. Met de gebruiksvriendelijke App noteert u welke wijnen er in uw wijnklimaatkast liggen. Vervolgens kunt u die met telefoon of tablet in een handomdraai inzien. Of u nu in een Frans chateau een keuze probeert te maken, of uw collectie met vrienden wilt delen, de EuroCave App maakt het mogelijk.

 • De Inspiration inbouw wijnklimaatkast is voorzien van verlichting en alarmsysteem.
   
  Inbouw wijnklimaatkast V-INPS-XS
  Inbouw wijnklimaatkast V-INSP-S
  Inbouw wijnklimaatkast V-INSP-M
  Inbouw wijnklimaatkast V-INSP-L
    V-INSP-XS wijnklimaatkast V-INSP-S wijnklimaatkast V-INSP-M wijnklimaatkast V-INSP-L wijnklimaatkast
  Temperatuurinstellingen: 5-20°C 5-20°C 5-20°C 5-20°C
  Afmetingen in cm. (h x b x d): 61,8 x 55,8 x 59,0 81,0 x 55,8 x 59,0 131,8 x 55,8 x 59,0 181,8 x 55,8 x 59,0
  Gewicht in kg.:1 46,2 43,8 72,4 91,3
  Maximale capaciteit:2 17 30 59 89
  Omgevingstemperatuur: 12-35°C 12-35°C 12-35°C 12-35°C
  Geluidsniveau: 38 dB 38 dB 38 dB 38 dB
  Energieklasse:3 A A A A
   
  1 Gewicht van een lege wijnkoelkast, met full glassdeur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 25°C, met full glassdeur.
 • Eén temperatuurzone wijnkast   Deze inbouw wijnklimaatkast beschikt over één centrale temperatuurzone, die u in kunt stellen tussen 5 en 20°C. U kunt er voor kiezen de wijnklimaatkast in te stellen tussen 10 en 14°C om al uw wijnen op de ideale temperatuur te bewaren, of op een specifieke serveertemperatuur als u veel flessen van één soort heeft.
  Twinprocess inbouw wijnklimaatkast De Inspiration inbouw wijnklimaatkast kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.   CQI inbouw wijnklimaatkast De wijnkoelkast heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.
  Hygro+ inbouw wijnklimaatkast De luchtvochtigheid in de wijnklimaatkast wordt perfect op peil gehouden, door gebruik te maken van de natuurlijke luchtvochtigheid. VES inbouw wijnklimaatkast Dankzij het Vibration Exclusion System hebben trillingen van de compressor geen invloed op uw wijn.
  Koolstoffilter inbouw wijnklimaatkast Luchtcirculatie in de wijnkast vindt plaats door een koolstoffilter, waardoor er geen schadelijke geuren in de kast komen. Opslagcapaciteit inbouw wijnklimaatkast De glasdeur van uw wijnklimaatkast is voorzien van UV-filter en de verlichting geeft geen UV-straling af.
 • Iedere Inspiration wijnklimaatkast is gebouwd conform de standaardafmetingen van huishoudelijke apparatuur. Hierdoor is inbouw onder bijvoorbeeld een keukenblad of bar geen enkel probleem. Een inbouw wijnklimaatkast van EuroCave beschikt daarnaast over een paar unieke eigenschappen, waardoor het bestaande interieur optimaal gerespecteerd wordt.

  Deur-op-deur- of deur-op-glasdeursysteem
  Voor een perfecte integratie in ieder interieur is de inbouw wijnklimaatkast leverbaar met diverse deur-op-deursystemen. Deze deuren kunnen worden voorzien van een paneel naar keuze, waardoor de deur van de wijnklimaatkast perfect aansluit bij de overige kasten. Het deur-op-deursysteem is leverbaar voor de kleine en grote modellen uit de Inspiration-serie.

  Geen zichtbare roosters
  Om een constante luchtcirculatie in de wijnkoelkast te garanderen, is aanvoer van verse lucht essentieel. De wijnklimaatkasten uit de Inspiration-serie realiseren die luchtcirculatie zonder zichtbare roosters, waardoor extra uitsparingen in het keukenblad of de plint overbodig worden.

  Verstelbare pootjes
  Om ervoor te zorgen dat de ingebouwde wijnklimaatkast gelijk staat met de rest van de kasten is iedere Inspirationt-kast voorzien van verstelbare pootjes. Hiermee kunt u ruim 6 cm hoogteverschil creëren.
    Ingebouwde wijnklimaatkast met deur-op-deursysteem
  Inbouw wijnklimaatkast met verstelbare voetjes
 • Iedere situatie stelt zijn eigen eisen. Daarom biedt EuroCave een ruime selectie plateaus aan waarmee iedere wijnklimaatkast naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. U kunt kiezen voor een wijnklimaatkast met één type plateau, maar ook combineren is mogelijk.

  Opslagplateaus   Schuifplateaus   Presentatieplateaus
  Wijnkast één-temperatuur met opslagplateaus   Wijnkast één-temperatuur met schuifplateaus   Wijnkast één-temperatuur met presentatieplateaus
  Voor de maximale capaciteit kan de wijnklimaatkast worden ingedeeld met vaste opslagplateaus. Hierop kunnen ruim 20 flessen stabiel opgelegd worden. Ideaal voor grote hoeveelheden van één wijn.

  De opslagplateaus zijn leverbaar als universele plateaus, geschikt voor alle flestypen.
    Wie veel verschillende wijnen heeft en deze overzichtelijk wil bewaren kan niet zonder een wijnkoelkast met schuifplateaus. Ieder plateau herbergt 6 flessen, eenvoudig onder handbereik.

  Schuifplateaus zijn voorzien van zes verschuifbare Hand van de Sommelier flessenhouders, waarin ieder flestype uiterst stabiel ligt.
    De meest stijlvolle manier om wijn te bewaren en serveren. Zeker in combinatie met een glasdeur en verlichting wordt iedere wijn in uw wijnklimaatkast een prachtstuk van uw collectie.

  De presentatierekken bestaan uit een uitschuifbare lade met daarboven een half schuifplateau, voor een totale capaciteit van 16 flessen.
 • Deze deuren kunnen zowel links- als rechtsscharnierend gemonteerd worden. Tevens zijn alle deuren voorzien van een slot. Bovendien beschikken al onze glasdeuren over dubbele beglazing en een uv-filter, zodat het klimaat in de wijnklimaatkast perfect wordt gehandhaafd.

  Full glass Rvs glasdeur Deur-op-deur Deur-op-glasdeur
  Inbouw wijnklimaatkast met full glassdeur Inbouw wijnklimaatkast met rvs glasdeur Inbouw wijnklimaatkast met deur-op-deursysteem Inbouw wijnklimaatkast met deur-op-glasdeursysteem
  Met de unieke full glassdeur haalt u de modernste vormgeving in huis. Strakke glasdeur in roestvrij staal, ideaal voor in de moderne keuken. Laat uw wijnklimaatkast volledig integreren in uw interieur, met een paneel naar keuze. Ook een wijnklimaatkast met glasdeur kan volledig aan uw keuken worden aangepast.

Zoeken mobile