Klantinformatie

Bij EuroCave houdt de service niet op als uw wijnkast is afgeleverd. U vertrouwt uw kostbare wijncollectie immers voor vele jaren aan ons toe. Dat vertrouwen nemen wij serieus, en wij blijven dus ook aan onze bestaande klanten de beste service bieden. Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft om ook na aanschaf verzekerd te zijn van de beste zorg voor uw wijn.

Koolstoffilter voor uw wijnkast Koolstoffilter vervangen
Om uw wijnkast en, nog belangrijker, uw wijn in optimale conditie te houden, raden wij u aan om jaarlijks het koolstoffilter te vervangen. Dit filter voorkomt dat er schimmelvorming ontstaat of dat nare geurtjes de kast binnendringen. Lees hier meer over het koolstoffilter en hoe u dit kunt bestellen. 
Adreswijziging
Veranderen uw adresgegevens, maar wilt u wel op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van wijn bewaren en serveren? Of wilt u zeker weten dat uw koolstoffilter ook de komende jaren gewoon op het juiste adres wordt afgeleverd? Aarzel dan vooral niet om uw nieuwe adresgegevens aan ons door te geven, door dit formulier in te vullen.
Wijnkasten inruilen Inruilmogelijkheden
Hoewel onze producten vele jaren meegaan, kan het natuurlijk voorkomen dat u uw wijnkast wilt vervangen. Uw interieur verandert, u gaat verhuizen of u heeft interesse in één van onze nieuwe modellen. In dat geval bieden wij gunstige mogelijkheden om uw wijnkast in te ruilen. Lees meer...

Zoeken mobile