Revelation wijnklimaatkast

De eerste wijnklimaatkast werd in 1976 door EuroCave op de markt gebracht. Innovatie is dan ook van begin af aan het speerpunt van ons bedrijf geweest. Nog altijd introduceren wij met regelmaat geheel nieuwe series, gekenmerkt door baanbrekende technologie en design. In 2014 is deze traditie voortgezet, met de introductie van de luxe Revelation wijnkast, het summum qua vormgeving en gebruiksgemak.

Revelation 1-zone

Bewaren

 

Revelation multi-zone

Serveren

Revelation 1 zone    Revelation multi zone
 • De ideale wijnkelder op
  nog geen 1/2 vierkante meter.

 • Perfect bewaarklimaat
  voor uw wijn.

 • Kan ook gebruikt worden
  als wijnserveerkast,
  voor grote hoeveelheden
  van één wijn.

 • Twee modellen, van 75
  tot 235 flessen.

 

 • Alle wijnen, van Champagne
  tot Bordeaux, op de ideale
  serveertemperatuur.

 • Multi zone wijnkasten
  voor al uw wijnen.

 • Op ieder plateau heerst
  een andere temperatuur.

 • Twee modellen, van 75
  tot 200 flessen.
Meer over 1-zone
wijnkasten…

Meer over multi-zone
wijnkasten…
 
 

Revelation, een wijnklimaatkast voor bewaren of voor serveren

Wijn is zeer veeleisend. Het moet onder perfecte condities worden bewaard, maar dan weer onder heel andere condities worden geserveerd. Een goede wijnklimaatkast houdt daar rekening mee. Daarom heeft EuroCave de Revelation wijnkast serie met daarin een 1-zone wijnkast om wijn te bewaren en een multi-zone wijnkast om wijn te serveren.

Revelation wijnkast heeft veel opties

Wijn is een heel persoonlijk product. Bij EuroCave vinden we het daarom belangrijk om een wijnklimaatkast te leveren die u geheel op uw persoonlijke behoeften af kunt stemmen. Zo kan onze Revelation wijnklimaatkast worden ingericht met verschillende soorten plateaus, zoals de unieke Hand van de Sommelier schuifplateaus met eikenhouten of glanzend zwart front en met een soft-close systeem, waarmee al uw flessen eenvoudig onder handbereik liggen. Een echt persoonlijke wijnkast vindt u bij EuroCave in de unieke Revelation serie.

De stijlvolle Revelation wijnkast

Dankzij het elegante ontwerp en de vele opties kan de Revelation wijnklimaatkast van EuroCave in ieder interieur een plek veroveren. Zo is de Revelation wijnklimaatkast standaard voorzien van een hoogglanzende, pianozwarte deur, maar zijn er ook verschillende glasdeuren leverbaar. Daarnaast is de Revelation wijnklimaatkast leverbaar in twee moderne kleuren. En mocht uw interieur iets extra’s nodig hebben, dan bieden wij een luxe assortiment aan ombouwmeubels voor de Revelation wijnkast serie.

Zoeken mobile