RVS wijnkasten

Stijlvol. Modern. Strak. Roestvrij staal zegt het allemaal. In een hedendaagse keuken is een RVS wijnkast dan ook niet meer weg te denken. Daarom biedt EuroCave een serie roestvrij stalen afwerkingen voor de Pure en Revelation wijnkasten. Zo krijgt u niet alleen de beste technologie, maar ook een waar pronkstuk voor uw keuken. En dat effect wordt nog eens benadrukt wanneer u voor een wijnkast met glasdeur en verlichting kiest.

 • RVS wijnkasten-1

 • RVS wijnkasten-2

 • RVS wijnkasten-3

 • RVS wijnkasten-1
 • RVS wijnkasten-2
 • RVS wijnkasten-3

 • Alle modellen zijn voorzien van verlichting en alarmsysteem. De RVS wijnkasten worden standaard met glasdeur geleverd.
     283 body  283 deur
    Volledige ombouw Deurombouw
  Temperatuurinstellingen: 1, 3 of multi-zone 1, 3 of multi-zone
  Afmetingen in cm. (h x b x d): 183,0 x 68,5 x 72,5 182,5 x 68,0 x 71,5
  Gewicht in kg.:1 31 11
  Maximale capaciteit:2 234 234
  Geluidsniveau: 37 dB 37 dB
   
  1 Gewicht van ombouw zonder kast, met glasdeur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
 • Iedere situatie stelt zijn eigen eisen. Daarom biedt EuroCave een ruime selectie plateaus aan waarmee iedere wijnkast naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. U kunt kiezen voor een wijnkast met één type plateau, maar ook combineren is mogelijk.

  Opslagplateaus   Schuifplateaus   Presentatieplateaus
  Wijnkast één-temperatuur met opslagplateaus   Wijnkast één-temperatuur met schuifplateaus   Wijnkast één-temperatuur met presentatieplateaus
  Voor de maximale capaciteit kan de wijnkast worden ingedeeld met vaste opslagplateaus. Hierop kunnen ruim 75 flessen stabiel opgelegd worden. Ideaal voor grote hoeveelheden van één wijn.

  De opslagplateaus zijn leverbaar als universele variant, geschikt voor alle flestypen, of als Bordeaux-variant.
    Wie veel verschillende wijnen heeft en deze overzichtelijk wil bewaren kan niet zonder een wijnkast met schuifplateaus. Ieder plateau herbergt 12 flessen, eenvoudig onder handbereik.

  Schuifplateaus zijn voorzien van acht tot twaalf verschuifbare Hand van de Sommelier flessenhouders, waarin ieder flestype uiterst stabiel ligt.
    De meest stijlvolle manier om wijn te bewaren en serveren. Zeker in combinatie met een glasdeur en verlichting wordt iedere wijn in uw wijnkast een prachtstuk van uw collectie.

  De presentatieplateaus bestaan uit een schuin flessenrek en een oplegrek erachter, voor een capaciteit van 23 flessen.
 • De RVS-ombouw is leverbaar voor de wijnklimaatkasten uit onze Pure- en Revelation-series. Hieronder ziet u de verschillende modellen die geschikt zijn. Alle kasten worden geleverd met glasdeur, en u kunt kiezen uit een ruim assortiment aan plateaus.

  V283   Pure 1-zone kasten
  De perfecte wijnkelder op nog geen vierkante meter. Ideale condities voor het bewaren van uw wijn. Meer over 1-zone wijnkasten...
  E283   Pure 3-zone kasten
  Wijn bewaren en serveren in één kast. Een groot bewaargedeelte, met aparte koel- en chambreervakken voor uw rode en witte wijn. Meer over 3-zone wijnkasten...
  S283   Pure multi-zone kasten
  Houd al uw wijnen op de juiste serveertemperatuur met deze wijnserveerkasten. Meer over multi-zone wijnkasten...

  Revelation wijnklimaatkasten: nog meer keuze
  Vindt u een RVS-ombouw om een standaard Pure wijnkast nog niet speciaal genoeg? Kijk dan eens naar onze Revelation wijnklimaatkasten. Deze serie biedt u onder meer prachtige verlichting, de nieuwste generatie Hand van de Sommelier schuifplateaus en nog meer mogelijkheden om het uiterlijk aan uw wensen aan te passen.

  V-REVEL-L wijnkast   Revelation 1-zone wijnkasten
  Een Revelation wijnbewaarkast met RVS ombouw is zowel de meest modern uitgevoerde als de meest veilige manier om wijn te bewaren. Meer over 1-zone wijnklimaatkasten...
  S-REVEL-L wijnkast   Revelation multi-zone wijnkasten
  De meest luxe wijnserveerkast op de markt. Houd al uw wijnen in één kast op de ideale serveertemperatuur. Meer over multi-zone wijnklimaatkasten...

Waarom EuroCave?

Waarom zou u kiezen voor een wijnklimaatkast van EuroCave? De voordelen van onze wijnklimaatkasten.

Welke wijnkast voor u?

Moeite bij het vinden van uw ideale wijnklimaatkast? Lees dan ons uitgebreide wijnkasten advies.

Wijn bewaren

Wilt u weten waar u zoal op moet letten bij het bewaren van wijn? Meer over wijn bewaren...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en evenementen, met onze nieuwsbrief.

Zoeken mobile