Stenen wijnrek Gardevin

Met het Gardevin wijnrek met lavasteen blijven temperatuur en luchtvochtigheid rondom uw wijnen perfect stabiel, omdat het lavasteen temperatuurschommelingen op kan vangen. Daarnaast is het Gardevin wijnrek opgebouwd uit losse elementen, waardoor u het helemaal af kunt stemmen op uw eigen wijnkelder. Bovendien geeft het klassieke stenen wijnrek aan iedere ruimte een authentieke wijnkeldersfeer.  

 • Wijnrek Gardevin-1
 • Wijnrek Gardevin-5
 • Wijnrek Gardevin-6
 • Wijnrek Gardevin-1
 • Wijnrek Gardevin-5
 • Wijnrek Gardevin-6

 • Met het stenen wijnrek Gardevin kunt u eenvoudig een flexibel en praktisch wijnopslagsysteem creëren. Door gebruik te maken van losse elementen, die bovendien op maat gemaakt kunnen worden, kan het Gardevin stenen wijnrek altijd aan uw ruimte worden aangepast. Daarnaast kunt u verschillende vakgroottes creëren, bijvoorbeeld door extra tussenwandjes te plaatsen of juist weg te halen.

  Stenen wijnrek Provence Extra Stenen wijnrek Rhone Extra Stenen wijnrek Beaujolais Extra Stenen wijnrek Bordeaux Extra Stenen wijnrek Bourgogne Extra
  Provence Extra Rhône Extra Beaujolais Extra Bordeaux Extra Bourgogne Extra
  ± 44 flessen ± 92 flessen ± 132 flessen ± 176 flessen ± 212 flessen
  40,3 x 110,3 x 36 cm 77,8 x 110,3 x 36 cm 115,3 x 110,3 x 36 cm 152,8 x 110,3 x 36 cm 190,3 x 110,3 x 36 cm

   

 • Het Gardevin stenen wijnrek bestaat uit verschillende elementen, die perfect in elkaar passen. Er zijn dan ook geen schroeven of lijm nodig om het wijnrek in elkaar te zetten. Dankzij het gewicht van de elementen blijft het stenen wijnrek perfect stabiel staan.
   

  V-element stenen wijnrek
  Platte afdekplaat bovenop de stelling of tafelblad op lage stellingen. Maatwerk is mogelijk.
  Afmetingen (h x b x d): 2,8 x 110,3 x 36,0 cm
  Gewicht: 31 kg
    Stenen wijnrek Gardevin V-element
         
  ZT-wanden stenen wijnrek
  Geschikt als zijwand of tussenwand om variabele vakgroottes te creëren.
  Afmetingen (h x b x d): 34,0 x 9,5 x 36,0 cm
  Gewicht: 11 kg
   

  Stenen wijnrek Gardevin ZT-wand links

  Stenen wijnrek Gardevin ZT-wand links
         
  A-element stenen wijnrek
  Voorzien van twaalf groeven om tot vijftig flessen liggend te bewaren. Maatwerk is mogelijk.
  Afmetingen (h x b x d): 5,0 x 110,3 x 36,0 cm
  Gewicht: 38 kg
   

  Stenen wijnrek Gardevin A-element

   

 • Stenen wijnrek Gardevin temperatuurEen goede natuurlijke wijnkelder voldoet aan een aantal strenge criteria. Een constante temperatuur, hoge luchtvochtigheid en weinig licht moeten worden gegarandeerd om uw wijn de beste zorg te bieden. Het stenen wijnrek Gardevin voldoet aan al deze voorwaarden, waardoor uw wijn de kans krijgt om in alle rust te ontwikkelen. Door gebruik te maken van lavasteen in de elementen ontstaat de unieke eigenschap dat het klimaat voor de wijnen ideaal in balans blijft. Als de omgevingstemperatuur stijgt, verdampt er vocht uit de poreuze steen. Die verdamping onttrekt weer warmte aan de wijnfles, waardoor de wijn uiteindelijk koeler blijft dan de omgeving. Daalt de temperatuur, dan gebeurt precies het tegenovergestelde. Dit stenen wijnrek is dan ook ideaal voor iedere wijnkelder.

 • Stenen wijnrek Gardevin wijnleitjesMet het Gardevin stenen wijnrek kunt u zoveel vakken maken als u wilt, om uw collectie overzichtelijk te bewaren. Om het zo makkelijk mogelijk te maken om de juiste wijn snel terug te vinden, kunt u uw wijnrek bovendien voorzien van wijnleitjes. Deze kunt u met krijt beschrijven en dus eenvoudig bijwerken. Op deze wijnleitjes kunt u de streek, het jaartal en het aantal flessen op voorraad vermelden.

Waarom EuroCave?

Lees meer over de voordelen van onze wijnrekken, en onze wijnkelder koeling.

Welk wijnrek voor u?

Moeite bij het kiezen van een wijnrek? Lees dan ons uitgebreide wijnrekken advies.

Wijnkelder advies

Waar moet u op letten bij het aanleggen van een wijnkelder? Vrijblijvend wijnkelder advies.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en evenementen, met onze nieuwsbrief.

Zoeken mobile