Unieke wijnkoelers

Ingebouwd vacumeersysteem

Bij de wijnkoelers van EuroCave zit het vacumeersysteem geïntegreerd in een complete unit. Hierdoor bieden onze wijnkoelers een complete wijnervaring, in tegenstelling tot veel andere systemen op de markt. U hoeft uw geopende flessen bijvoorbeeld niet langer apart te vacumeren en vervolgens in de koelkast te zetten. De Tête à Tête en WineArt regelen het allemaal.

Ideale serveertemperatuur

De complete wijnervaring die onze wijnkoelers bieden, uit zich onder andere in de mogelijkheid om uw wijn op serveertemperatuur te houden. De systemen beschikken namelijk over verschillende temperatuurzones, die u naar eigen inzicht kunt instellen. Of u nu rood, rosé of wit serveerklaar wilt houden, de wijnkoelers maken het mogelijk. Zelfs verschillende soorten wijn in één systeem is geen enkel probleem.

Ideale wijnkastje voor in huis

Onze wijnkoelers zijn ideaal voor particulier gebruik. Dankzij het vacumeersysteem, de serveervakken en het kleine formaat zijn de systemen perfect afgestemd op de wijnliefhebber die echt wil kunnen genieten, in eigen tempo. Met een wijnkoeler van EuroCave kunt u bijvoorbeeld op een avond verschillende flessen wijn uitproberen, zonder dat u ze diezelfde avond nog op moet drinken. En als er eens onverwacht visite langskomt, liggen er altijd wel een paar wijnen serveerklaar.

Eenvoudige bediening

Het vacumeren van wijn kan ontzettend simpel zijn. Toch maken veel systemen het veel moeilijker dan het is. Zo zijn er systemen waarbij u daadwerkelijk met de hand moet pompen. Bij EuroCave hechten we veel waarde aan gebruiksgemak, en met onze wijnkoelers is het vacumeren dan ook een kwestie van de fles in de kast plaatsen en de knop indrukken. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Zoeken mobile