Unieke wijnkoelingen

Volledige klimaatbeheersing

Niet iedere kelder is automatisch een goede wijnkelder. De strenge voorwaarden waar een wijnkelder aan moet voldoen, zoals een stabiele temperatuur rond de 12°C, een hoge luchtvochtigheid, goede luchtcirculatie en beperkte lichtinval zijn zelden allemaal van nature aanwezig. In tegenstelling tot andere koelsystemen op de markt, kunnen de INOA wijnkoelingen van EuroCave wel alle elementen van het perfecte kelderklimaat reguleren.

Flexibele installatiemogelijkheden

De wijnkoelingen van EuroCave zijn speciaal ontwikkeld om voor iedere situatie een oplossing te kunnen bieden. Zo bestaan onze systemen uit meerdere onderdelen, die door leidingen verbonden worden. Dit in tegenstelling tot veel andere koelsystemen op de markt, die bestaan uit één grote koelunit, die alleen door een groot gat in uw keldermuur geplaatst kan worden, en daarom een naastgelegen ruimte nodig heeft.

Esthetische vormgeving

Om echt van uw wijnkelder te genieten, wilt u natuurlijk zo min mogelijk afleiding. Daarom zijn onze wijnkoelingen ontworpen om geheel onopvallend in het interieur van uw wijnkelder op te gaan. Zo is onze INOA wijnklimaatregelaar voorzien van een esthetisch paneel, dat de benodigde openingen in uw muren perfect bedekt. En om u nog meer in alle rust van uw wijnkelder te laten genieten, zijn onze wijnkoelunits bovendien fluisterstil.

Afstandsbediening

Om uw wijnen alle mogelijke rust te gunnen, is het beter om onnodige bezoekjes aan uw wijnkelder te vermijden. Daarom zijn de wijnkoelingen van EuroCave voorzien van een afstandsbediening, die u buiten de wijnkelder kunt plaatsen. Met deze afstandsbediening kunt u de temperatuur en luchtvochtigheid in uw wijnkelder instellen en desgewenst aanpassen. Zo krijgen uw wijnen optimaal de kans om zich te ontwikkelen.

Zoeken mobile