Unieke wijnrekken

Ruim assortiment wijnrekken

EuroCave biedt wijnrekken voor iedere situatie. Zoekt u een klein, sfeervol wijnrekje voor in de woonkamer? Of juist een complete inrichting voor uw wijnkelder? Bij EuroCave vindt u gegarandeerd een systeem dat aan uw eisen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan:

Naar eigen inzicht op te bouwen

Alle wijnrekken van EuroCave zijn modulair, en kunnen daarom worden opgebouwd zoals u het wilt. Uiteraard kunt u de hoogte en breedte van uw wijnrek geheel afstemmen op uw beschikbare ruimte, maar EuroCave biedt meer. Zo kan het stalen Modulosteel voorzien worden van extra kastjes met schuifplateaus. En in het stenen Gardevin wijnrek kunt u door middel van tussenwandjes verschillende vakgroottes creëren. Geen enkele wijnrek op de markt kan echter de veelzijdigheid evenaren van ons luxe Modulothèque wijnrek van eikenhout, wat u bijvoorbeeld in kunt richten met hoekstellingen, een barmodule en verschillende presentatieopties.

Altijd uit te breiden

De collectie van de gepassioneerde wijnliefhebber zal zich immer blijven uitbreiden. Daarom is het belangrijk dat uw wijnrek mee kan groeien. De wijnrekken van EuroCave zijn daar prima toe in staat, omdat zij geheel uit losse modules zijn opgebouwd. Bovendien is ons assortiment wijnrekken zeer stabiel, zodat u ervan verzekerd bent dat eventuele uitbreidingen perfect aansluiten op uw eerste aanschaf.

Efficiënt gebruik van ruimte

De wijnrekken van EuroCave zijn bijzonder efficiënt, zodat u ook in de kleinste wijnkelder de ruimte optimaal kunt benutten. Ter illustratie: tegen een wand van een vierkante meter zou u zonder wijnrek 188 flessen van het type Bordeaux op kunnen stapelen. Met het efficiënte Modulocube wijnrek kunt u er 138 opslaan, gescheiden in vier modules. En met het Modulothèque wijnrek, waarin u de flessen twee rijen diep kunt leggen, komt u zelfs aan de 185 flessen. Als u op zoek bent naar maximale capaciteit, dan zijn deze wijnrekken niet te overtreffen.

Optimale bereikbaarheid, van flessen en kisten

HandvandeSommelierGebruiksgemak is altijd een speerpunt van EuroCave geweest, en dat hebben we bij het ontwerp van onze wijnrekken goed in gedachten gehouden. Niet alleen zijn onze wijnrekken eenvoudig op te bouwen en uit te breiden, maar ook in het dagelijks gebruik bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid van uw flessen en een indeling die het mogelijk maakt om uw wijnen overzichtelijk te bewaren. Diverse wijnrekken maken daarvoor gebruik van onze Hand van de Sommelier flessenhouder, waarop ieder flestype perfect stabiel ligt.

Uitstraling

De wijnrekken van EuroCave zijn ontworpen met oog voor uw interieur. Of u nu een complete indeling voor uw wijnkelder zoekt, of een mooi wijnrekje voor in de woonkamer, de wijnrekken van EuroCave passen altijd. Enkele mogelijkheden:

  • Gardevin: een stenen wijnrek, voor de authentieke keldersfeer van een echt Frans château.
  • Modulosteel: een modern, strak wijnrek, uitgevoerd in zwartgelakt staal.
  • Modulothèque: massief Frans eikenhout, voor een klassieke en gewichtige uitstraling.
Bewerkt tegen vocht

In een goede wijnkelder heerst een luchtvochtigheid van tenminste 50 procent. Het is dan ook van groot belang dat uw wijnrek hiertegen beschermd is, om schimmelvorming of roest te voorkomen. De wijnrekken van EuroCave hebben deze bescherming. Onze houten wijnrekken zijn bewerkt met lijnzaadolie, en onze metalen wijnrekken met epoxy. Zo bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos plezier van uw wijnkelder.

Zoeken mobile