Wijnkast Pure - 1-zone

Als u uw wijn jarenlang zorgeloos wilt kunnen bewaren, is een 1-zone Pure wijnkast ideaal voor u. In deze wijnkast wordt het klimaat van de beste natuurlijke wijnkelders namelijk perfect nagebootst, wat uitstekend geschikt is voor zowel rode als witte wijn. U kunt er echter ook voor kiezen om de wijnkast te gebruiken om grote hoeveelheden van één soort wijn op serveertemperatuur te houden.

 • Wijnkast Pure-1

 • Wijnkast Pure-3

 • RVS wijnkasten-1

 • Wijnklimaatkast met leren bekleding-1

 • Pure wijnkast-1
 • Pure wijnkast-3
 • RVS wijnkasten-1
 • Wijnklimaatkast met leren bekleding-1

 • De Pure wijnkast is voorzien van verlichting en alarmsysteem. Verder wordt de wijnkast standaard met pianozwarte deur geleverd, maar andere deuren en kleuren zijn ook mogelijk.
     V083  V183  V283
    V-PURE-S wijnkast V-PURE-M wijnkast V-PURE-L wijnkast
  Temperatuurinstellingen: 5-20°C 5-20°C 5-20°C
  Afmetingen in cm. (h x b x d): 96,0 x 68,0 x 71,5 148,0 x 68,0 x 71,5 182,5 x 68,0 x 71,5
  Gewicht in kg.:1 56 75 89
  Maximale capaciteit:2 92 177 234
  Omgevingstemperatuur: 0-35°C 0-35°C 0-35°C
  Geluidsniveau: 37 dB 37 dB 37 dB
  Energieklasse:3 A+ A+ A+
   
  1 Gewicht van een lege wijnkast, met dichte deur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 25°C, met dichte deur.
 • Uiteraard profiteert u met een wijnkast uit de Pure-serie van een uitgebreid assortiment aan plateaus, deuren en ombouwmogelijkheden, zoals u van EuroCave gewend bent. Maar een Pure wijnkast biedt meer:

  Wijnkast met energielabel A+De wijnkast met minimaal verbruik

  Dankzij de uitstekende isolatie en een innovatief koelmiddel behoort de Pure wijnkast tot de meest energiezuinige wijnkasten op de markt. Geen geringe prestatie, gezien de geavanceerde beveiliging en goede verlichting. Het energielabel A+ is bewijs van de efficiëntie van de Pure wijnkasten. De Pure is daardoor niet alleen goedkoop in gebruik in vergelijking met andere wijnkasten, maar ook beter voor het milieu. Erg prettig, voor een natuurproduct als wijn.

  Wijnkast Pure - Hand van de Sommelier schuifplateausHand van de Sommelier

  De Hand van de Sommelier schuifplateaus van EuroCave garanderen een maximale capaciteit en flexibiliteit in uw wijnkast. Het plateau is namelijk voorzien van twaalf individuele flessenhouders, die eenvoudig verschuifbaar zijn. Hierdoor kunnen de plateaus worden afgestemd op ieder type fles, van Bordeaux tot Magnum. Bovendien liggen alle flessen perfect stabiel, dankzij de universele pasvorm van de flessenhouders. Geen wijnkast biedt uw wijncollectie zoveel rust en stabiliteit.

  Zorgeloos genieten met de Pure wijnkastVeiligheid en gemoedsrust

  Een goede wijnkast dient u net zoveel rust te bieden als uw wijn. U wilt er immers op kunnen vertrouwen dat de wijn prima op temperatuur blijft, zonder er dagelijks naar om te kijken. Daarom is de Pure wijnkast uitgerust met een alarmsysteem, dat u waarschuwt wanneer de rust van uw wijn in gevaar komt. Zo krijgt u bijvoorbeeld een signaal wanneer de deur van de wijnkast te lang open blijft staan, de temperatuursonde niet goed functioneert of de luchtvochtigheid in de wijnkast te hoog is.

  Wijnkast Pure - VerlichtingVerlichting

  De Pure wijnkast is voorzien van amberkleurige verlichting, die uw wijncollectie onmiddellijk in het oog doet springen, zeker in combinatie met een glasdeur en presentatieplateaus. De verlichting geeft geen UV-straling of warmte af, en heeft dus geen enkele invloed op uw wijn. Wilt u juist geen verlichting in uw wijnkast? Dan kunt u er ook eenvoudig voor kiezen om de verlichting uit te schakelen, of om deze alleen te activeren als de deur geopend wordt.

  Online uw wijnkast raadplegen

  Uw wijncollectie altijd en overal inzichtelijk? Gebruik dan de EuroCave App, die perfect aansluit op de Pure wijnkast. Met de gebruiksvriendelijke App noteert u welke wijnen er in uw wijnkast liggen. Vervolgens kunt u die met telefoon of tablet in een handomdraai inzien. Of u nu in een Frans chateau een keuze probeert te maken, of uw collectie met vrienden wilt delen, de EuroCave App maakt het mogelijk.

 • Eén temperatuurzone wijnkast   Deze Pure wijnkast beschikt over één centrale temperatuurzone, die u in kunt stellen tussen 5 en 20°C. U kunt er voor kiezen de wijnkast in te stellen tussen 10 en 14°C om al uw wijnen op de ideale temperatuur te bewaren, of op een specifieke serveertemperatuur als u veel flessen van één soort heeft.
  Twinprocess wijnkast De Pure wijnkast van EuroCave kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.   CQI wijnkast De wijnkast heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.
  Hygro+ wijnkast De luchtvochtigheid in de wijnkast wordt perfect op peil gehouden, door gebruik te maken van de natuurlijke luchtvochtigheid. VES wijnkast Dankzij het Vibration Exclusion System hebben trillingen van de compressor geen invloed op uw wijn.
  Koolstoffilter wijnkast Luchtcirculatie in de wijnkast vindt plaats door een koolstoffilter, waardoor er geen schadelijke geuren in de kast komen. Opslagcapaciteit wijnkast De glasdeur van uw wijnkast is voorzien van een UV-filter en de verlichting geeft geen UV-straling af.
 • Iedere situatie stelt zijn eigen eisen. Daarom biedt EuroCave een ruime selectie plateaus aan waarmee iedere wijnkast naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. U kunt kiezen voor een wijnkast met één type plateau, maar ook combineren is mogelijk.

  Opslagplateaus   Schuifplateaus   Presentatieplateaus
  Wijnkast één-temperatuur met opslagplateaus   Wijnkast één-temperatuur met schuifplateaus   Wijnkast één-temperatuur met presentatieplateaus
  Voor de maximale capaciteit kan de wijnkast worden ingedeeld met vaste opslagplateaus. Hierop kunnen ruim 75 flessen stabiel opgelegd worden. Ideaal voor grote hoeveelheden van één wijn.

  De opslagplateaus zijn leverbaar als universele variant, geschikt voor alle flestypen, of als Bordeaux-variant.
    Wie veel verschillende wijnen heeft en deze overzichtelijk wil bewaren kan niet zonder een wijnkast met schuifplateaus. Ieder plateau herbergt 12 flessen, eenvoudig onder handbereik.

  Schuifplateaus zijn voorzien van acht tot twaalf verschuifbare Hand van de Sommelier flessenhouders, waarin ieder flestype uiterst stabiel ligt.
    De meest stijlvolle manier om wijn te bewaren en serveren. Zeker in combinatie met een glasdeur en verlichting wordt iedere wijn in uw wijnkast een prachtstuk van uw collectie.

  De presentatieplateaus bestaan uit een schuin flessenrek en een oplegrek erachter, voor een capaciteit van 23 flessen.
 • Deze deuren zijn leverbaar voor iedere wijnkast uit onze Pure-serie, (zilverkleurige rand alleen voor de grote modellen) en kunnen zowel links- als rechtsscharnierend gemonteerd worden. Tevens zijn alle deuren voorzien van een slot. Bovendien beschikken al onze glasdeuren over dubbele beglazing en een UV-filter, zodat het klimaat in de wijnkast perfect wordt gehandhaafd.

  Pianozwart Glasdeur Zilverkleurige glasdeur Full-Glass
  Wijnkast één-temperatuur met pianozwarte deur Wijnkast één-temperatuur met glasdeur Wijnkast één-temperatuur met zilveren glasdeur Wijnkast één-temperatuur met full glass-deur
  Standaard is de Pure wijnkast voorzien van een stijlvolle, pianozwarte deur. Met een luxe thermopane deur ligt uw wijncollectie altijd prachtig in het zicht. De luxe thermopane deur is ook leverbaar met een zilverkleurige rand. Met de full-glass deur haalt u de modernste vormgeving in huis.
 • Alle wijnkasten van EuroCave zijn ontworpen om in ieder interieur een plaats te kunnen veroveren. De Pure wijnkast is daarom leverbaar in twee moderne kleuren, zwart en buffel. Bent u op zoek naar een luxere afwerking, zoals RVS of leer? Bekijk dan onze ombouwmogelijkheden.

  Zwarte wijnkast Buffelbruine wijnkast RVS ombouw Leren bekleding
  Wijnkast Pure in zwart Wijnkast Pure in buffel  Dichte deur 283
      Lees meer over de RVS-ombouw Lees meer over de leren bekleding

Waarom EuroCave?

Waarom zou u kiezen voor een wijnklimaatkast van EuroCave? De voordelen van onze wijnklimaatkasten.

Welke wijnkast voor u?

Moeite bij het vinden van uw ideale wijnklimaatkast? Lees dan ons uitgebreide wijnkasten advies.

Wijn bewaren

Wilt u weten waar u zoal op moet letten bij het bewaren van wijn? Meer over wijn bewaren...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en evenementen, met onze nieuwsbrief.

Zoeken mobile