Leren bekleding

Leer is zonder twijfel één van de meest exclusieve en elegante materialen die de natuur ons biedt. Als u op zoek bent naar de meest luxe uitstraling voor uw interieur, biedt een met leer beklede wijnkast dan ook de perfecte oplossing. Dankzij de vele opties die u voor uw wijnkast kunt kiezen, krijgt u bovendien een geheel uniek wijnmeubel, dat ook nog eens aan de hoogste technologische eisen voldoet.

 • Wijnklimaatkast met leren bekleding-1

 • Wijnklimaatkast met leren bekleding-1

 • Alle modellen zijn voorzien van verlichting en alarmsysteem. De kasten met leren bekleding worden standaard met dichte deur geleverd, maar zijn ook leverbaar met glasdeur.
     083  183  Leren wijnkast 283
    S-model M-model L-model
  Temperatuurinstellingen: 1 of multi-zone 1, 3 of multi-zone 1, 3 of multi-zone
  Afmetingen in cm. (h x b x d): 96,0 x 68,0 x 71,5 148,0 x 68,0 x 71,5 182,5 x 68,0 x 71,5
  Gewicht in kg.:1 54-56 73-82 87-96
  Maximale capaciteit:2 92 177 234
  Geluidsniveau: 37 dB 37 dB 37 dB
   
   
  1 Gewicht van lege kast, met dichte deur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
 • Geen andere bekleding straalt luxe uit zoals leer dat doet. Het leer dat door EuroCave voor de wijnkasten wordt gebruikt, is van de hoogste kwaliteit en wordt bewerkt door de beste ambachtslieden die reeds vier generaties gespecialiseerd zijn in leerbewerking. Dit alles om te garanderen dat alleen een topproduct in uw woonkamer verschijnt. Voor de leerafwerking van de wijnkasten wordt gebruik gemaakt van panelen die met leer bekleed worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van specialistisch zadelstikwerk. Vervolgens worden deze panelen met de hand aan de kast bevestigd met behulp van twee speciaal ontwikkelde, uiterst duurzame kleefstoffen. Voor de kleine kasten wordt één paneel per wand gebruikt en de grote en middelgrote kasten zijn meerdere panelen per wand nodig.
   

  Klik op de afbeeldingen voor vergrotingen.
  Leren wijnkast struisvogel   Leren wijnkast krokodil
  Struisvogelstructuur   Krokodilstructuur
 • Iedere situatie stelt zijn eigen eisen. Daarom biedt EuroCave een ruime selectie plateaus aan waarmee iedere wijnkast naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. U kunt kiezen voor een wijnkast met één type plateau, maar ook combineren is mogelijk.

  Opslagplateaus   Schuifplateaus   Presentatieplateaus
  Wijnkast één-temperatuur met opslagplateaus   Wijnkast één-temperatuur met schuifplateaus   Wijnkast één-temperatuur met presentatieplateaus
  Voor de maximale capaciteit kan de wijnkast worden ingedeeld met vaste opslagplateaus. Hierop kunnen ruim 75 flessen stabiel opgelegd worden. Ideaal voor grote hoeveelheden van één wijn.

  De opslagplateaus zijn leverbaar als universele variant, geschikt voor alle flestypen, of als Bordeaux-variant.
    Wie veel verschillende wijnen heeft en deze overzichtelijk wil bewaren kan niet zonder een wijnkast met schuifplateaus. Ieder plateau herbergt 12 flessen, eenvoudig onder handbereik.

  Schuifplateaus zijn voorzien van acht tot twaalf verschuifbare Hand van de Sommelier flessenhouders, waarin ieder flestype uiterst stabiel ligt.
    De meest stijlvolle manier om wijn te bewaren en serveren. Zeker in combinatie met een glasdeur en verlichting wordt iedere wijn in uw wijnkast een prachtstuk van uw collectie.

  De presentatieplateaus bestaan uit een schuin flessenrek en een oplegrek erachter, voor een capaciteit van 23 flessen.
 • Dichte deur Glasdeur
  Dichte deur Glasdeur
  Uw leren kast wordt standaard voorzien van een dichte deur, volledig bekleed met leer. Met een luxe thermopane deur ligt uw wijncollectie altijd prachtig in het zicht.

  Deze deuren zijn leverbaar voor alle kasten met leren bekleding, en kunnen zowel links- als rechtsscharnierend gemonteerd worden. Tevens zijn alle deuren voorzien van een slot. Bovendien beschikken al onze glasdeuren over dubbele beglazing en een UV-filter, zodat het klimaat in de wijnkast perfect wordt gehandhaafd.

 • Voor de bekleding van uw wijnklimaatkast kunt u kiezen uit vijf verschillende structuren, allemaal met hun eigen charme.

  Struisvogel bruinen wijnklimaatkast Struisvogel lichtbruinen wijnklimaatkast Struisvogel zwarte wijnklimaatkast Krokodil bruine wijnklimaatkast Krokodil zwarte wijnklimaatkast
  Struisvogel Struisvogel Struisvogel Krokodil * Krokodil *
  Bruin buffelleer Lichtbruin buffelleer Zwart buffelleer Bruin buffelleer Zwart buffelleer

  * alleen leverbaar voor kleine modellen wijnklimaatkast en de humidor

 • De leren bekleding is leverbaar voor alle wijnklimaatkasten uit onze Pure- en Revelation-series. Hieronder ziet u de betreffende modellen. Alle kasten zijn leverbaar met dichte deur of glasdeur, en een ruim assortiment aan plateaus.

  V-PURE-S wijnkast   V-PURE-M wijnkast   V-PURE-L wijnkast   Pure 1-zone kasten
  De perfecte wijnkelder op nog geen vierkante meter. Ideale condities voor het bewaren van uw wijn. Modellen van 75 tot 234 flessen. Meer over 1-zone wijnkasten...
      E-PURE-M wijnkast   E-PURE-L wijnkast   Pure 3-zone kasten
  Wijn bewaren en serveren in één kast. Een groot bewaargedeelte, met aparte koel- en chambreervakken voor uw rode en witte wijn. Van 150 tot ruim 200 flessen. Meer over 3-zone wijnkasten...
  S-PURE-S wijnkast   S-PURE-M wijnkast   S-PURE-L wijnkast   Pure multi-zone kasten
  Houd al uw wijnen op de juiste serveertemperatuur met deze wijnserveerkasten. Modellen van 75 tot 234 flessen. Meer over multi-zone wijnkasten...

  Revelation wijnklimaatkasten: nog meer keuze
  Vindt u leren bekleding om een standaard Pure wijnkast nog niet speciaal genoeg? Kijk dan eens naar onze Revelation wijnklimaatkasten. Deze serie biedt u onder meer prachtige verlichting, de nieuwste generatie Hand van de Sommelier schuifplateaus en nog meer mogelijkheden om het uiterlijk aan uw wensen aan te passen.

  V-REVEL-S wijnkast       V-REVEL-L wijnkast   Revelation 1-zone wijnkasten
  Een Revelation wijnbewaarkast met leren bekleding is zowel de meest exclusieve als de meest veilige manier om wijn te bewaren. Meer over 1-zone wijnklimaatkasten...
  S-REVEL-S wijnkast       S-REVEL-L wijnkast   Revelation multi-zone wijnkasten
  De meest luxe wijnserveerkast op de markt. Houd al uw wijnen in één kast op de ideale serveertemperatuur. Meer over multi-zone wijnklimaatkasten...
 • Humidor in leerOok de sigarenliefhebber is bij EuroCave aan het juiste adres. Onze luxe humidor biedt ruimte aan zo'n 1.000 sigaren, of 40 kistjes. Als u de humidor nog luxer wilt maken, kunt u ervoor kiezen om deze met leer te bekleden. De humidor is leverbaar met dichte of glasdeur. Meer over de humidor...

Waarom EuroCave?

Waarom zou u kiezen voor een wijnklimaatkast van EuroCave? De voordelen van onze wijnklimaatkasten.

Welke wijnkast voor u?

Moeite bij het vinden van uw ideale wijnklimaatkast? Lees dan ons uitgebreide wijnkasten advies.

Wijn bewaren

Wilt u weten waar u zoal op moet letten bij het bewaren van wijn? Meer over wijn bewaren...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en evenementen, met onze nieuwsbrief.

Zoeken mobile