Tête à Tête wijnkastje

Het Tête à Tête wijnkastje is het ideale wijnserveersysteem voor in huis. In dit kleine wijnkastje kunt u tien flessen wijn, van rood tot wit, op de juiste serveertemperatuur houden. Daarnaast beschikt het wijnkastje over een vacumeersysteem, waarmee u geopende flessen tot wel tien dagen goed kunt houden. Als u een wijnbewaarkast van EuroCave aanschaft, is het Tête à Tête wijnkastje de perfecte aanvulling.

 • Wijnbar Tête à Tête

 • Wijnbar Tête à Tête

 • Wijnbar Tête à Tête in studeerkamer
 • Wijnbar Tête à Tête in woonkamer

 •  
    Tête à Tête wijnkastje
    Tête à Tête wijnkastje
  Temperatuurinstellingen onderin de kast:1 6-12°C
  Temperatuurinstellingen bovenin de kast:1 16-22°C
  Afmetingen in cm. (h x b x d): 85,0 x 30,0 x 46,5
  Gewicht in kg.:2 27
  Maximale capaciteit: 12
  Omgevingstemperatuur: 18-30°C
  Geluidsniveau: 36 dB
  Energieklasse:3 B
     
  1 U kunt de temperatuur boven of onderin instellen, afhankelijk van uw wijncollectie. De temperatuur verloopt automatisch ongeveer 2 graden per plateau, voor een verschil van 10 graden tussen hoogste en laagste niveau.
  2 Gewicht van leeg wijnkastje, met indeling.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 25°C, met glasdeur.
 • Wijnkastje temperatuurzones   De Tête à Tête wijnkastje houdt al uw wijnen, van rood tot wit, op de ideale serveertemperatuur. U kunt ervoor kiezen de temperatuur onderin (tussen 6 en 12°C) of bovenin (tussen 16 en 22°C) in te stellen. Het wijnkastje bouwt dan automatisch een temperatuurverloop op, waarbij de temperatuur per plateau ongeveer 2°C oploopt.
  Twinprocess wijnkastje Het wijnkastje van EuroCave kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.   CQI wijnkastje Ons wijnkastje heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.
  Opslagcapaciteit wijnkastje De glasdeur van het wijnkastje is voorzien van UV-filter en de verlichting geeft geen UV-straling af. VES wijnkastje Dankzij het Vibration Exclusion System hebben trillingen van de compressor geen invloed op uw wijn.
 • U heeft een mooie wijn geopend, maar u kunt de fles niet in een avond soldaat maken? Of wilt u meerdere wijnen proberen en uitspreiden over meerdere avonden? Dan is het natuurlijk eeuwig zonde als die wijn wordt verpest door oxidatie. Met het Tête à Tête wijnkastje is dat probleem verleden tijd. Het vacumeersysteem van deze wijnkast maakt het mogelijk om de kwaliteit van uw aangebroken wijnen tot wel tien dagen te behouden, zodat u van uw wijn kunt genieten wanneer u dat wilt.

  Wijnkastje sokkel   Wijnkastje vacumeerkop   Wijnkastje display
  Stap 1: afhankelijk van het flestype kunt u de sokkel bijstellen. Hierop komt de te vacumeren fles te staan, zodat deze prachtig in het zicht staat.   Stap 2: sluit de flexibele vacumeerkop aan op de fles, en plaats de fles op de sokkel. Zorg ervoor dat de capsule geheel verwijderd is.    Stap 3: druk op de vacumeerknop. De touch-screen display is volledig geïntegreerd in de deur van het wijnkastje. De vacumering wordt nu in werking gezet.
 • Wijnkastje interieurVoor de indeling van de Tête à Tête is gebruik gemaakt van onze Hand van de Sommelier flessenhouders, die u ook in de grote wijnklimaatkasten aantreft. De Hand van de Sommelier is speciaal ontwikkeld voor optimale ondersteuning aan de wijnfles. Het design omsluit de fles perfect, en absorbeert trillingen volledig. Bovendien garandeert de Hand van de Sommelier een goede luchtcirculatie. In de Tête à Tête zitten tien Hand van de Sommelier, verspreid over vijf rijen van twee.


  Wijnkastje Tête à Tête displayHet moderne design van de Tête à Tête is onweerstaanbaar. Het wijnkastje is voorzien van een full glass-deur, met daarin geïntegreerd de touch-screen display. Dankzij de stijlvolle, amberkleurige verlichting worden uw staande flessen prachtig gepresenteerd. Verder is de Tête à Tête voorzien van een zwartglazen bovenblad, zodat het wijnkastje uitstekend als tafelmodel te gebruiken is.

Waarom EuroCave?

Waarom een wijnserveersysteem van EuroCave? De voordelen van onze wijnserveersystemen..

Welke wijnkast voor u?

Moeite bij het vinden van uw ideale wijnklimaatkast? Lees dan ons uitgebreide wijnkasten advies.

Wijn serveren

Wilt u weten waar u zoal op moet letten bij het serveren van wijn? Meer over wijn serveren...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en evenementen, met onze nieuwsbrief.

Zoeken mobile