Wijnklimaatkast Revelation - 1-zone

De meest exclusieve zorg voor uw wijn: dat is de Revelation 1-zone wijnklimaatkast. Niet alleen wordt het ideale bewaarklimaat voor zowel rode als witte wijn perfect gehandhaafd, ook biedt deze wijnklimaatkast prachtige presentatiemogelijkheden en een ongekende hoeveelheid luxe opties. Onder meer de all-round verlichting, het alarmsysteem en de innovatieve schuifplateaus maken van de Revelation de wijnklimaatkast der koningen.

 • Wijnkast Revelation-1

 • Wijnkast Revelation-2

 • RVS wijnkasten-2

 • RVS wijnkasten-3

 • Revelation wijnkast-1
 • Wijnkast Revelation-2
 • RVS wijnkasten-2
 • RVS wijnkasten-3

 • VerlichtingUw wijn in het middelpunt

  Geef uw wijnen de aandacht die ze verdienen. De Revelation wijnklimaatkast is voorzien van een unieke all-round verlichting in de omlijsting, waarmee uw wijncollectie van alle kanten prachtig verlicht wordt. De verlichting geeft uiteraard geen UV-straling af, zodat uw wijn er geen enkele hinder van ondervindt. De warme, sfeervolle gloed maakt van uw wijnklimaatkast bovendien een aantrekkelijke aanwinst voor iedere woonruimte. 

  HvdSUltieme bescherming, met Hand van de Sommelier

  Met de Hand van de Sommelier flessenhouder introduceerde EuroCave in 2008 een unieke uitbreiding voor de wijnklimaatkast. Voor de Revelation is deze nog beter gemaakt. De nieuwe Hand van de Sommelier blijft verschuifbaar en uitneembaar, en sluit dankzij de nieuwe pasvorm nog beter aan op ieder type fles. Door het gebruik van nieuwe materialen, worden trillingen bovendien nog beter opgevangen. Daarnaast zijn de schuifplateaus voorzien van een soft-close systeem, zodat ze zonder enige verstoring van de wijn eenvoudig terugschuiven in de wijnklimaatkast.

  Overzicht in uw wijnklimaatkast met wijnlabelsOverzicht in uw collectie

  Hoeveel verschillende wijnen u ook heeft, met de plateaus van de Revelation wijnklimaatkast heeft u altijd het overzicht. De plateaus zijn namelijk voorzien van tot wel zes stalen, afneembare wijnlabels. Zo vindt u iedere fles in uw wijnklimaatkast eenvudig terug. De wijnlabels zijn te beschrijven met een uitwisbare stift, zodat het overzicht gewoon meegroeit met uw wijncollectie. De stift wordt meegeleverd bij uw wijnklimaatkast.

  energielabel a2Energiezuinige en fluisterstille wijnklimaatkast

  De Revelation behoort tot de meest energiezuinige wijnkasten op de markt; het energielabel A+ is daarvan het bewijs. Een uitzonderlijke prestatie, gezien de luxe verlichting en uitgebreide beveiliging die de wijnklimaatkast biedt. Bovendien is deze wijnklimaatkast fluisterstil.

  Online uw wijnklimaatkast raadplegen

  Uw wijncollectie altijd en overal inzichtelijk? Gebruik dan de EuroCave App, die perfect aansluit op de Revelation wijnklimaatkast. Met de gebruiksvriendelijke App noteert u welke wijnen er in uw wijnklimaatkast liggen. Vervolgens kunt u die met telefoon of tablet in een handomdraai inzien. Of u nu in een Frans chateau een keuze probeert te maken, of uw collectie met vrienden wilt delen, de EuroCave App maakt het mogelijk.

 • De Revelation wijnklimaatkast is voorzien van verlichting en alarmsysteem. Verder wordt de wijnkast standaard met pianozwarte deur geleverd, maar andere deuren en kleuren zijn ook mogelijk.
     Wijnklimaatkast V-Revel-S  Wijnklimaatkast V-Revel-L
    V-REVEL-S wijnklimaatkast V-REVEL-L wijnklimaatkast
  Temperatuurinstellingen: 5-20°C 5-20°C
  Afmetingen in cm. (h x b x d): 96,0 x 68,0 x 71,5 182,5 x 68,0 x 71,5
  Gewicht in kg.:1 56 89
  Maximale capaciteit:2 92 234
  Omgevingstemperatuur: 0-35°C 0-35°C
  Geluidsniveau: 37 dB 37 dB
  Energieklasse:3 A+ A+
   
  1 Gewicht van een lege wijnkast, met dichte deur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 25°C, met dichte deur.
 • Eén temperatuurzone wijnklimaatkast   Deze Revelation wijnklimaatkast beschikt over één centrale temperatuurzone, die u in kunt stellen tussen 5 en 20°C. U kunt er voor kiezen de wijnkast in te stellen tussen 10 en 14°C om al uw wijnen op de ideale temperatuur te bewaren, of op een specifieke serveertemperatuur als u veel flessen van één soort heeft.
  Twinprocess wijnklimaatkast De Revelation wijnklimaatkast van EuroCave kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.   CQI wijnklimaatkast De wijnklimaatkast heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.
  Hygro+ wijnklimaatkast De luchtvochtigheid in de wijnklimaatkast wordt perfect op peil gehouden, door gebruik te maken van de natuurlijke luchtvochtigheid. VES wijnklimaatkast Dankzij het Vibration Exclusion System hebben trillingen van de compressor geen invloed op uw wijn.
  Koolstoffilter wijnklimaatkast Luchtcirculatie in de wijnklimaatkast vindt plaats door een koolstoffilter, waardoor er geen schadelijke geuren in de kast komen. Opslagcapaciteit wijnklimaatkast De glasdeur van uw wijnklimaatkast is voorzien van een UV-filter en de verlichting geeft geen UV-straling af.
 • Iedere situatie stelt zijn eigen eisen. Daarom biedt EuroCave een ruime selectie plateaus aan waarmee iedere wijnklimaatkast naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. U kunt kiezen voor een wijnklimaatkast met één type plateau, maar ook combineren is mogelijk.

  Opslagplateaus   Schuifplateaus   Presentatieplateaus
  Wijnklimaatkast één-temperatuur met opslagplateaus   Wijnklimaatkast één-temperatuur met schuifplateaus   Wijnklimaatkast één-temperatuur met presentatieplateaus
  Voor de maximale capaciteit kan de wijnklimaatkast worden ingedeeld met vaste opslagplateaus. Hierop kunnen ruim 75 flessen stabiel opgelegd worden. Ideaal voor grote hoeveelheden van één wijn.

  De opslagplateaus zijn leverbaar als universele variant, geschikt voor alle flestypen, of als Bordeaux-variant.
    Wie veel verschillende wijnen heeft en deze overzichtelijk wil bewaren kan niet zonder een wijnklimaatkast met schuifplateaus. Ieder plateau herbergt 12 flessen, eenvoudig onder handbereik.

  Schuifplateaus zijn voorzien van acht tot twaalf verschuifbare Hand van de Sommelier flessenhouders, waarin ieder flestype uiterst stabiel ligt.
    De meest stijlvolle manier om wijn te bewaren en serveren. Zeker in combinatie met een glasdeur en verlichting wordt iedere wijn in uw wijnklimaatkast een prachtstuk van uw collectie.

  De presentatieplateaus bestaan uit een schuin flessenrek en een oplegrek erachter, voor een capaciteit van 23 flessen.
 • Deze deuren zijn leverbaar voor iedere wijnklimaatkast uit onze Revelation-serie, (zilverkleurige rand alleen voor de grote modellen) en kunnen zowel links- als rechtsscharnierend gemonteerd worden. Tevens zijn alle deuren voorzien van een slot. Bovendien beschikken al onze glasdeuren over dubbele beglazing en een UV-filter, zodat het klimaat in de wijnklimaatkast perfect wordt gehandhaafd.

  Pianozwart Glasdeur Zilverkleurige glasdeur Full-Glass
  Wijnklimaatkast één-temperatuur met pianozwarte deur Wijnklimaatkast één-temperatuur met glasdeur Wijnklimaatkast één-temperatuur met zilveren glasdeur Wijnklimaatkast één-temperatuur met full glass-deur
  Standaard is de Revelation wijnklimaatkast voorzien van een stijlvolle, pianozwarte deur. Met een luxe thermopane deur ligt uw wijncollectie altijd prachtig in het zicht. De luxe thermopane deur is ook leverbaar met een zilverkleurige rand. Met de full-glass deur haalt u de modernste vormgeving in huis.
 • Alle wijnklimaatkasten van EuroCave zijn ontworpen om in ieder interieur een plaats te kunnen veroveren. De Revelation wijnklimaatkast is daarom leverbaar in twee moderne kleuren, zwart en javateak. Bent u op zoek naar een luxere afwerking, zoals RVS of leer? Bekijk dan onze ombouwmogelijkheden.

  Zwarte wijnklimaatkast Buffel wijnklimaatkast RVS ombouw Leren bekleding
  Wijnklimaatkast Revelation in zwart Wijnklimaatkast Revelation in buffelbruin  Revelation wijnklimaatkast in RVS 283
      Lees meer over de RVS-ombouw Lees meer over de leren bekleding

Zoeken mobile