Wijnklimaatkast ShowCave - 1-zone

De ShowCave wijnklimaatkast is speciaal ontworpen voor de ultieme presentatie van uw wijncollectie. Dankzij de strakke full glass-deuren, de pianozwarte zijwanden, de gespiegelde achterwand en de amberkleurige verlichting kan geen andere wijnklimaatkast zich qua uitstraling meten met de ShowCave. U kunt zelfs meerdere ShowCaves aan elkaar monteren om de ultieme wijnklimaatkast te creëren.

 • Wijnklimaatkast ShowCave-1

 • Wijnklimaatkast ShowCave-3

 • Wijnklimaatkast ShowCave-5

 • Wijnklimaatkast ShowCave-9

 • Wijnklimaatkast ShowCave-10

 • Wijnklimaatkast ShowCave-11

 • Wijnklimaatkast ShowCave-1
 • Wijnklimaatkast ShowCave-3
 • Wijnklimaatkast ShowCave-5
 • Wijnklimaatkast ShowCave-9
 • Wijnklimaatkast ShowCave-10
 • Wijnklimaatkast ShowCave-11

 •  
    Wijnklimaatkast ShowCave voor presentatie  Wijnklimaatkast ShowCave
    9090V wijnklimaatkast 9180V wijnklimaatkast
  Temperatuurinstellingen: 9-15°C 9-15°C
  Afmetingen in cm. (h x b x d): 219,0 x 69,2 x 49,9 219,0 x 128,4 x 49,9
  Gewicht in kg.:1 172 270
  Maximale capaciteit:2 90 180
  Omgevingstemperatuur: 15-25°C 15-25°C
  Geluidsniveau: 51 dB 57 dB
  Verbruik in KWh (per 24 uur):3  2,75 8,9
       
  1 Gewicht van een lege wijnklimaatkast.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de stand van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 25°C, met glasdeuren.
 • Wijnklimaatkast ShowCave 1 temperatuurzone   De ShowCave wijnklimaatkast beschikt over één centrale temperatuurzone, die u in kunt stellen tussen 9 en 15°C. Stel de ShowCave wijnklimaatkast in op de ideale bewaartemperatuur van 12°C, zodat uw wijnen niet alleen op de mooiste manier worden bewaard, maar ook onder de beste omstandigheden.
  Wijnklimaatkast koeltechniek De kasten van EuroCave kunnen zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.   Wijnklimaatkast opslagcapaciteit Alle glasdeuren zijn voorzien van UV-filter en de verlichting geeft geen UV-straling af.
  Wijnklimaatkast luchtvochtigheid De luchtvochtigheid wordt perfect op peil gehouden, door gebruik te maken van de natuurlijke luchtvochtigheid. Wijnklimaatkast trillingsvrij Dankzij het Vibration Exclusion System hebben trillingen van de compressor geen invloed op uw wijn.
 • De ShowCave wijnklimaatkast is ingericht met de exclusieve Hand van de Sommelier flessenhouders van EuroCave. Deze flessenhouders zijn ontworpen om aan ieder flestype de maximale ondersteuning te bieden. De flessenhouders kunnen in diverse standen worden geplaatst, zodat uw wijnklimaatkast perfect aansluit op uw behoeften.

  Wijnklimaatkast Showcave flessenhouders   Wijnklimaatkast Showcave steuntjes
  De Hand van de Sommelier flessenhouders van de ShowCave wijnklimaatkast bieden perfecte ondersteuning aan alle flestypen, van Bordeaux tot Magnum. Bovendien zijn de flessenhouders eenvoudig te verschuiven, zodat u probleemloos verschillende flestypen naast elkaar kunt leggen in uw wijnklimaatkast.   De flessenhouders rusten op roestvrij stalen stangen, die eenvoudig aan de zijwand van de wijnklimaatkast kunnen worden bevestigd. In deze wand bevinden zich diverse steunpunten, waardoor u uw flessenhouders in verschillende standen kunt plaatsen. Zo kunt u uw wijnklimaatkast precies indelen zoals u het wilt.    
 • Met de ShowCave wijnklimaatkast haalt u de ultieme presentatie voor uw wijnen in huis. De wijnklimaatkast is namelijk ontworpen volgens de meest strenge eisen van de esthetiek, en er is gebruik gemaakt van de allerbeste materialen. Ook de diverse technische details, zoals de amberkleurige verlichting en de inklapbare display, maken deze wijnklimaatkast een pronkstuk voor ieder interieur.

  Full glassdeuren
  Dankzij de full glassdeuren liggen de wijnen in uw wijnklimaatkast prachtig in het zicht. De deuren zijn volledig van glas vervaardigd, met een dunne RVS handgreep.
  Wijnklimaatkast ShowCave presentatieplateaus
  Presentatieplateaus
  U kunt de Hand van de Sommelier flessenhouders in diverse standen plaatsen. Zo zijn er diverse schuine standen voor presentatie, of kunt u de flessenhouders plat leggen voor optimale capaciteit.
  Verlichting
  De amberkleurige verlichting laat uw wijnen baden in een prachtig, zacht licht. De verlichting in de wijnklimaatkast geeft geen warmte of UV-straling af, en is dus niet schadelijk voor de wijn.
  Wijnklimaatkast ShowCave ligplateaus
  Inklapbare display
  De display van de wijnklimaatkast kan simpel in- en uitgeklapt worden. Zo kunt u de temperatuur eenvoudig controleren, maar doet de display niets af aan de vormgeving van de wijnklimaatkast. 
  Spiegelende achterwand
  De achterwand van spiegelglas in de wijnklimaatkast geeft uw wijncollectie letterlijk diepte. Uw mooiste wijnen worden zo nog net iets mooier. 
  Wijnklimaatkast ShowCave spiegelwand
  Pianozwarte zijwanden
  De zijwanden van pianozwart glas geven ook het exterieur van uw wijnklimaatkast een uiterste stijlvolle uitstraling. Hierdoor past de ShowCave ook in het meest veeleisende interieur.  

Waarom EuroCave?

Waarom zou u kiezen voor een wijnklimaatkast van EuroCave? De voordelen van onze wijnklimaatkasten.

Welke wijnkast voor u?

Moeite bij het vinden van uw ideale wijnklimaatkast? Lees dan ons uitgebreide wijnkasten advies.

Wijn bewaren

Wilt u weten waar u zoal op moet letten bij het bewaren van wijn? Meer over wijn bewaren...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en evenementen, met onze nieuwsbrief.

Zoeken mobile