Wijnklimaatkast DualZone - 2-zone

De DualZone wijnklimaatkast is de eerste EuroCave met onze innovatieve NeoFresh-technologie. Dankzij NeoFresh blijft de temperatuur nog nauwkeuriger gehandhaafd en homogeen verspreid door de wijnklimaatkast. De DualZone wijnklimaatkast beschikt over twee gescheiden temperatuurzones om uw wijnen serveerklaar te houden, een voor witte wijn, en een voor rode wijn.

 • De DualZone wijnklimaatkast is voorzien van verlichting en alarmsysteem, en wordt standaard in de kleur zwart en met glasdeur geleverd.

  Wijnklimaatkast D290
  DualZone wijnklimaatkast
  Temperatuurinstellingen: 16-20°C chambreergedeelte voor rode wijn
  6-12°C frappergedeelte voor witte wijn
  Afmetingen in mm. (h x b x d): 1744 x 654 x 689
  Gewicht in kg.:1 92
  Maximale capaciteit:2 162
  Capaciteit chambreervak:2 96
  Capaciteit frappeervak:2 66
  Omgevingstemperatuur: 12-30°C
  Geluidsniveau: 36 dB
  Verbruik in KWh (per 24 uur):3 0,54
   
  1 Gewicht van een lege wijnklimaatkast, met glasdeur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 20°C, met glasdeur.
 • Wijnklimaatkast met NeoFresh-koeltechnologie
  Wijnklimaatkast met NeoFresh-technologie
  De revolutionaire NeoFresh koeltechnologie in de DualZone wijnklimaatkast is geïnspireerd op de werking van de beste natuurlijke wijnkelders. Het systeem reguleert de temperatuur namelijk op basis van circulatie van koude lucht. Deze koude lucht wordt geproduceerd bij temperaturen boven de 0°C, waardoor de natuurlijke luchtvochtigheid wordt behouden. Dankzij de geleidingskanalen in de zijwanden en de ventilatoren bovenin de compartimenten, worden zijwanden en lucht in de wijnklimaatkast constant op de ingestelde temperatuur gehouden.  

  De voordelen van de NeoFresh wijnklimaatkast op een rij:
  • De meest nauwkeurige handhaving van de temperatuur. In geen enkele wijnklimaatkast zijn de temperatuurverschillen per zone zo miniem als in de DualZone, dankzij de uitermate gelijkmatige verspreiding van de gekoelde lucht.
  • Zeer laag energieverbruik. De verdamper is ingebouwd in de wijnklimaatkast voor het hoogste rendement, en de verversing van de lucht vindt direct plaats, zonder verlies. Alleen de Pure wijnklimaatkast van EuroCave is zuiniger.
  • Een fluisterstille werking. De NeoFresh is niet voorzien van een compressor die van tijd tot tijd aanslaat, en de wijnklimaatkast opereert dus continu fluisterstil.
  • Milieuvriendelijk. De DualZone wijnklimaatkast kent niet alleen een laag energieverbruik, maar is bovendien eenvoudig te recyclen, omdat het interne koelcircuit niet is ingesloten door isolatiewanden. Het kan daarom eenvoudig worden gedemonteerd.  
 • Wijnklimaatkast met twee temperaturen Als u zowel rode als witte wijnen op de juiste serveertemperatuur wilt houden, is de DualZone wijnklimaatkast voor u ideaal. In de zone onderaan stelt u een lage temperatuur in voor uw witte en rosé wijnen, in de zone bovenin een hoge voor uw rode wijnen. Zo houdt u beide wijnen in één wijnklimaatkast op serveertemperatuur.
    Twinprocess wijnklimaatkast De wijnklimaatkast van EuroCave kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd. CQI wijnklimaatkast Deze wijnklimaatkast heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.
  Hygro+ eijnklimaatkast De luchtvochtigheid in de wijnklimaatkast wordt perfect op peil gehouden, door gebruik te maken van de natuurlijke luchtvochtigheid. VES wijnklimaatkast Dankzij het Vibration Exclusion System hebben trillingen van de compressor geen invloed op uw wijn.
  Koolstoffilter wijnklimaatkast Luchtcirculatie in de wijnkast vindt plaats door een koolstoffilter, waardoor er geen schadelijke geuren in de kast komen. Opslagcapaciteit wijnklimaatkast De glasdeur van de wijnklimaatkast is voorzien van UV-filter en de verlichting geeft geen UV-straling af.
 • Iedere situatie stelt zijn eigen eisen. Daarom biedt EuroCave een ruime selectie plateaus aan waarmee iedere wijnkast naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. U kunt kiezen voor een wijnkast met één type plateau, maar ook combineren is mogelijk.

  Opslagplateaus   Schuifplateaus   Presentatieplateaus
  Wijnkast één-temperatuur met opslagplateaus   Wijnkast één-temperatuur met schuifplateaus   Wijnkast één-temperatuur met presentatieplateaus
  Voor de maximale capaciteit kan de wijnkast worden ingedeeld met vaste opslagplateaus. Hierop kunnen ruim 75 flessen stabiel opgelegd worden. Ideaal voor grote hoeveelheden van één wijn.

  De opslagplateaus zijn leverbaar als universele variant, geschikt voor alle flestypen, of als Bordeaux-variant.
    Wie veel verschillende wijnen heeft en deze overzichtelijk wil bewaren kan niet zonder een wijnkast met schuifplateaus. Ieder plateau herbergt 12 flessen, eenvoudig onder handbereik.

  Schuifplateaus zijn voorzien van acht tot twaalf verschuifbare Hand van de Sommelier flessenhouders, waarin ieder flestype uiterst stabiel ligt.
    De meest stijlvolle manier om wijn te bewaren en serveren. Zeker in combinatie met een glasdeur en verlichting wordt iedere wijn in uw wijnkast een prachtstuk van uw collectie.

  De presentatieplateaus bestaan uit een schuin flessenrek en een oplegrek erachter, voor een capaciteit van 23 flessen.
 • De deur van de wijnklimaatkast kan zowel links- als rechtsscharnierend gemonteerd worden. Tevens is de deur voorzien van een slot. Bovendien beschikken onze glasdeuren over dubbele beglazing en een UV-filter, zodat het klimaat in de wijnklimaatkast perfect wordt gehandhaafd.

  Glasdeur
  Wijnklimaatkast DualZone met glasdeur
  De DualZone glasdeur maakt het mogelijk om uw wijnen prachtig te presenteren. Bovendien is de deur voorzien van een extra grote, ergonomische handgreep.

Waarom EuroCave?

Waarom zou u kiezen voor een wijnklimaatkast van EuroCave? De voordelen van onze wijnklimaatkasten.

Welke wijnkast voor u?

Moeite bij het vinden van uw ideale wijnklimaatkast? Lees dan ons uitgebreide wijnkasten advies.

Wijn serveren

Wilt u weten waar u zoal op moet letten bij het serveren van wijn? Meer over wijn serveren...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en evenementen, met onze nieuwsbrief.

Zoeken mobile