Wijnrekje Modulocube

Het Modulocube wijnrekje van beukenhout biedt een eenvoudige, doch zeer stevige en efficiënte oplossing voor uw wijn. Het wijnrekje is eenvoudig te monteren, dankzij de uitvouwbare basismodules, en kan vervolgens verstevigd worden met extra plateaus. Dankzij deze simpele structuur is het Modulocube wijnrekje bijzonder efficiënt, zodat u ruim 60 flessen op kunt leggen op een zesde vierkante meter.  

 • Wijnrek Modulocube-1
 • Wijnrek Modulocube-2
 • Wijnrek Modulocube-1
 • Wijnrek Modulocube-2

 • De modules van het Modulocube wijnrekje zijn ontworpen voor optimale stabiliteit en eenvoud. In een module kunt u tot wel 50 flessen gestapeld bewaren, of tenminste 36 flessen in zes vakken sorteren dankzij de handige plateaus. Zowel de plateaus als de modules zijn voorzien van steunbalkjes zodat uw flessen altijd stabiel liggen.

  Wijnrekje Modulocube
  Modulocube wijnrekje
  Capaciteit: 50 flessen
  Afmetingen in cm. (h x b x d): 66,0 x 66,0 x 23,5
  Gewicht in kg.: 4,80

   

 • Het Modulocube wijnrekje bestaat geheel uit losse modules, die eenvoudig aan elkaar te monteren zijn. Hierdoor heeft u de keuze uit vele opbouwmogelijkheden, zoals te zien op onderstaande afbeeldingen.

  Wijnrekje Modulocube opstelling 1 Wijnrekje Modulocube opstelling 2 Wijnrekje Modulocube opstelling 3
  146 flessen 199 flessen 367 flessen
 • De indeling van iedere module kan aangepast worden, dankzij de opslagplateaus van het Modulocube wijnrekje. Deze kunnen in iedere module worden geplaatst, zodat u de voor u meest geschikte indeling kunt realiseren. Kies voor grote vakken om de capaciteit optimaal te benutten, of creëer kleine vakken waarin u veel verschillende wijnen kunt opleggen. Bovendien kunt u ook bovenop plateaus plaatsen, voor extra opslagcapaciteit.

  modulocube vol

 • Het installeren van een Modulocube is zeer eenvoudig en vereist geen gereedschap. U hoeft de module slechts uit te vouwen en vast te zetten met de diagonale balk. Zo heeft u binnen enkele seconden een stevig en stijlvol wijnrek. En het demonteren is net zo gemakkelijk.

  Wijnrek Modulocube stap 1 Wijnrek Modulocube stap 2 Wijnrek Modulocube stap 3
 • Het Modulocube wijnrekje is dankzij het strakke uiterlijk uitermate geschikt voor vele settings. Het subtiele beukenhout past bovendien bij vrijwel iedere andere kleur. Van woonkamer tot wijnkelder, dit wijnrekje kunt u overal plaatsen.

  Keuken Wijnkelder
   Wijnrekje Modulocube in de bijkeuken Wijnrekje Modulocube in de wijnkelder 

   

Waarom EuroCave?

Lees meer over de voordelen van onze wijnrekken, en onze wijnkelder koeling.

Welk wijnrek voor u?

Moeite bij het kiezen van een wijnrek? Lees dan ons uitgebreide wijnrekken advies.

Wijnkelder advies

Waar moet u op letten bij het aanleggen van een wijnkelder? Vrijblijvend wijnkelder advies.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en evenementen, met onze nieuwsbrief.

Zoeken mobile