De Wine Art wijnkoeler maakt wijn serveren gemakkelijker dan ooit. De kleine wijnbar maakt het mogelijk om twee flessen wijn, rood en wit, langdurig op de juiste serveertemperatuur te houden. Daarnaast is de wijnkoeler voorzien van een slim vacumeersysteem, waarmee geopende flessen tot wel tien dagen goed blijven. Dankzij het kleine formaat is de wijnbar wijnkoeler prima geschikt voor iedere ruimte, en zelfs om mee te nemen.

  • Wijnbar Wine Art

  • Wijnkoeler Wine Art

  • wine art 3
  • wine art 4
  • wine art 5
  • Wijnbar Wine Art in de keuken
  • Wijnkoeler Wine Art in de keuken
  • Wijnkoeler Wine Art in de keuken
  • Wijnkoeler Wine Art in de keuken
  • Wijnkoeler Wine Art in de keuken

Wijn serveren | Wijn vacumeren| Video | Specificaties | Prijzen

Wijn serveren

Om echt van uw wijnen te kunnen genieten, is het belangrijk dat u ze op de juiste temperatuur drinkt. Met onze Wine Art wijnkoeler is dat eenvoudiger dan ooit. De wijnbar beschikt namelijk over twee gescheiden temperatuurzones, waarin u uw flessen op de perfecte serveertemperatuur kunt houden. De beide vakken zijn naar eigen inzicht in te stellen. U kunt dus kiezen om een rode en een witte wijn op drinktemperatuur te houden, maar ook twee witte wijnen of juist twee rode wijnen.

Wijn vacumeren

De ultieme vrijheid om uw wijnen te drinken in het tempo dat u zelf wilt. Dat biedt de Wine Art wijnkoeler, dankzij het ingenieuze, maar makkelijk te gebruiken vacumeersysteem. Met dit systeem worden geopende flessen ontdaan van schadelijke zuurstof, waardoor u ze tot wel tien dagen goed kunt houden. Met dit vacumeersysteem kunt u dus eenvoudig verschillende wijnen op één avond uitproberen. Nadat u gedronken heeft wat u wilt, zet u de wijn simpelweg terug in de wijnbar. Druk de vacumeerknop in, en uw wijn wordt perfect beschermd. En pas wanneer u weer zin heeft, haalt u de wijn uit de wijnbar, uiteraard perfect op drinktemperatuur. Terug naar boven

button vraag aan  button bestel 

Video

Terug naar boven

Specificaties

WineArt wit  Wijnkoeler Wine Art
Zwart / wit Zwart / zilver
Wine Art wijnkoeler
Temperatuurinstellingen: 8°C voor wit, 16-18°C voor rood
Afmetingen in cm. (h x b x d): 47,8 x 24,5 x 24,8
Gewicht in kg.:1 5,48
Maximale capaciteit: 2 flessen
Omgevingstemperatuur: 18-30°C
Geluidsniveau: 38 dB
Verbruik in KWh (per 24 uur):2 1,0
1 Gewicht van een lege Wine Art wijnkoeler.
2 Bij omgevingstemperatuur van 25°C.


button vraag aan
  button bestel 

Terug naar boven

De Wine Art is in de prijzen gevallen

De Wine Art wijnkoeler heeft sinds zijn introductie veel opzien gebaard, en veel prijzen in de wacht gesleept. Het prestigieuze wijnblad Bettane + Desseauve heeft deze wijnbar uitgeroepen tot het meest innovatieve wijnproduct van 2015 en heeft daarmee de Bettane & Desseauve Innovative Product Award 2015 gewonnen!

Wetenschappelijk bewijs

De effectiviteit van de Wine Art wijnkoeler is wetenschappelijk bewezen. Onderzoekers van het Institut Universitaire de la Vigne et du Vin hebben 8 maanden lang geëxperimenteerd. Bovendien heeft een ervaren testpanel deelgenomen aan het onderzoek. De conclusie: men ontdekte geen verschillen tussen een fles die net geopend was en een fles die 7 dagen geopend in de Wine Art wijnkoeler had gestaan. Lees hier meer over het onderzoek…

Topsommelier Fabrice Sommier raadt de Wine Art aan

Fabrice Sommier, internationaal gerenommeerd sommelier en winnaar van de Franse Sommelier 2007, gebruikt onze Wine Art wijnkoeler.

Terug naar boven

Waarom EuroCave?

Waarom een wijnserveersysteem van EuroCave? De voordelen van onze wijnserveersystemen..

Welke wijnkast voor u?

Moeite bij het vinden van uw ideale wijnklimaatkast? Lees dan ons uitgebreide wijnkasten advies.

Wijn serveren

Wilt u weten waar u zoal op moet letten bij het serveren van wijn? Meer over wijn serveren...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en evenementen, met onze nieuwsbrief.

Zoeken mobile